Borç Harç
2,1

Kerim Y
Kerim Y

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bir arkadaş "gitmedim ama çok iyi film olacak eminim" deyip 5 yıldız vermiş. Ben de gitmedim ama bence de eminim çok kötü olacak. :D
Fahri S
Fahri S

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bu filme iyi diyenin yaşam felsefesi bellidir zaten küfürü espri sanan zavallı beyinciklere hulasa değinmek bile gerek yok
Türkhalkı küfürlü şeyleri severmismis
İnsanlığın nekadar yozlastiği ayrı bir tartışma konusu
Komedi filmi diye 11 yaşındaki cocugumla gittim hele bismillah daha en başından küfürlerin bini bin para 5 .10 dakika zir durduk
Ya alan aşkına bu küfürbaz film sanatsa tüküreyim böyle sanatın içine
İsteyen yobaz gerici desin 40 tl para verdim bilirdi bile değmez vermeye
Allah akıl fikir versin bu tür rezillikler gülen insancikara
sibelbesok
sibelbesok

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Oğuzhan UĞUR'un oynadığı bi filme kötü yorum yapmayı düşünmek bile imkansız , Oğuzhan UĞUR yine "harika".
Ahmet T
Ahmet T

28 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Fragmandan olmadığı zaten belliydi, Oğuzhan Uğurun inatla çok iyi çok iyi demesi üzerine gittim ve olmamış bu film.
Film demeye dilim varmıyor olsa olsa youtube videosu olur
Mehmet Hakan Özçoban
Mehmet Hakan Özçoban

27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Filmde küfürden başka bir şey yok.Herşeyin dozu vardır.Türk Dil Kurumunun sözlüğüne göre en ağır küfürler ediliyor.Erkek olmama rağmen utandım.Ailemle gitmiştim.Yüzümüz kızardı.Ayrıca film komikte değildi.Çok kötü bir film.Gitmeye değmez !
Gökhan I
Gökhan I

27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Ben de arkadaşlarımla gitti film efsane olmuş arkadaşlarımla beraber pinç programınoda izliyoruz çok başarılı bir film filmin 2. Sini de bekliyoruz.
Nazan D
Nazan D

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Hiç güzel değil verdiğimiz paraya acıdım ya bukadar argo kelime içeren iğrenç bir filim olamazdı
Ömer O
Ömer O

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
İğrençç bir film sonuna kadar izleyemedim gerçekten artık nerde o eski filmler dedirtiyor bel altı konuşmalarla bir yere varacağını sanıyor zaman kaybı
Hayat T
Hayat T

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bence güzel olmuş çok beğendim salak saçma yorumlarda bulunmayin!!kötü yorumlarda da kıskançlık akıyor zaten kimin ne olduğu belli.......
Sefa B.
Sefa B.

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Yok neymiş kısa sürede çekilmiş. 1.2 milyon tl harcanmış. Çok basit aslında bir cümleyle özetleyebiliriz. Bizim için........ FİLİMDİR.
Fifti F
Fifti F

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
bu kadar özensiz bir film yok. boşuna nakit ve vakit. Yaparım reklamı gelir izleyici mantığı var. Kendimi keriz gibi hissetim. İzleyiciyi bu kadar aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok
Salih Burak A
Salih Burak A

Abi çok iyi film olmuş 2. Sini bekliyorum
Çok güzel orijinal bir senaryo olmuş emeği geçenlere teşekkürler
Seydanur K
Seydanur K

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Komik değil, kötü olmuş filimde ince esprili yapmaya çalışılmış ama fazla olmuş gibi,............djjejejdkdkkdkekekfkrjjejejejdjdjsjejejejdjdkjejdj
Nur S
Nur S

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bence sen bu işleri bırakıp bir kasabaya yerleş, organik tarım filan ... Film en az yaptığın sosyal medya programların kadar berbat.
Yonca A
Yonca A

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
daha gitmedim ama eminim çok güzel bir film olacak bence eleştirilerin ve düşük olmasının sebebi insanlara hiçbirşey begendirememek bence