selingirbac
1 değerlendirme
21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Medya eleştirilerinin insana ayrı bir haz verdiği, filmin içerisindeki cinsel içerikli şakalara çoğu kişinin adeta kendisi melekmişcesine ve yine o kişilerin kendince koyduğu "aagh seksli konuşuyogh gülünmez,gülünemez" sınırları yüzünden daha fragmanından beri linç yediği filmdir. Her film sanatsal içerikli olamaz arkadaşlar bunu anlamalısınız. Eğlendirdi ve kafamı boşalttı güzeldi. spoiler: Filmin içindeki esas kız esas oğlan sevdası birden uç verdi o ayrı konu.spoiler:
Uyarmışlar ki 7+ 13a ve cinsel içerik işareti. beyefendi yazıyor saga sola begenmedim çok cinsel icerikti argo vardı. La arkadaş sen daha nasıl bir filme gittiğini dahi bilmiyorsun ve eleştirmenlik rolüne giriyorsun. De haydi be kardeş de haydi.
Me amsksskjsjzjjsjsakslskdkddsklslsslsl merhaba ben siparişimi kredi merhaba kartı merhaba ile ilgili olarak da bilinir nasılsın nasılsın 98 nasılsın 98 Klipleri silmek için kaydırın1 saat sonra silinmeleriniKlipleri silmek zorunda mı olur ya nasılsın merhaba ve nektari nasılsın ssi
gayet güzeldi arkadaşımla gittik oda çok beğendi izlemeden film hakkında kötü yorum yapanlara aldırmayın enes baturun filminden kat kat iyi bir film kesinlikle izlenmeli
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama oğuzhan uğur normal hayattada fazla küfür eden biri filme kötü diyenler de küfüre katlanamayan insanlardır. Küfürden haz duyan ve ya küfürü duyunca korkan insanlar için bir film değil diğer taraftan oğuzhan uğuru seven bir insan gitmeli diye düşünüyorum. Bende sevdiğim için 5/5 veriyorum. Küfür duymak isteyenler için bir film
Aman şöyle kötü, böyle kötü diyenlere bakmayın. Oğuzhan zaten normalde de cinsel kelimeleri rahatlıkla kullanabilen bir adam. Kahvede, işte sağda solda ana bacı ağzından düşürmeyenler, bol küfürden rahatsız olmuş. Bilinçli bir karalamada olabilir. Anca - puan kasıp durmuşlar. Yorumları okuyarak girince beklentimin baya üstünde çıktı, Ozi yine filmden komik. 6 Ay Pinç yayınlamayıp film yapsa gişeyi sallar
Neden bu kadar kötü yorumlar gelmiş anlamıyorum bir insanı bu kadar mı çekemeyen olur? Filmdeki o zekice espriler olsun cinsel içerikli şakalar olsun hepsinin dozu yerindeydi. 12 günde çekilen bir film olması kenarda dursun müthiş bir şeydi. Kötü yorumları okuyup moral düşürmek yok! Herkesin emeğine sağlık başarılarınızın devamını diliyorum :)
Açıkçası çok beğendim , çok kez kahkaha attım . Bir arkadaşımla beraber gittik , ikinci bölümün daha etkileyici daha komik olduğu konusunda hemfikir olduk. 4.5 vericektim ama çok acımasız yorumlar gördüm :D o yüzden 5 veriyorum . Bana güvenebilirsiniz arkadaşlar gidin , güzel film. Özellikle müzik geçişleri, filmin konusu ve oyunculuklar harikaydı.