Filmde küfürden başka bir şey yok.Herşeyin dozu vardır.Türk Dil Kurumunun sözlüğüne göre en ağır küfürler ediliyor.Erkek olmama rağmen utandım.Ailemle gitmiştim.Yüzümüz kızardı.Ayrıca film komikte değildi.Çok kötü bir film.Gitmeye değmez !
İzlemesem de olurmuş. Oğuzhan Uğur'un sıkı takipçisi olduğum ve tüm videolarını izlediğim için dedim ki bu filmi kaçırmayayım. Film başladı ve bitti. Belki de beklentimi çok yüksek tuttum fakat üzülerek söylüyorum ki olmamış. Keşke 'pinç' programından bir kolaj olsaydı daha çok gülerdim, eminim.
Gerçekten izlemek için çok zorlandım kendimi ama olmadı... Vasat... Gerçekten çok kötüydü izlediğim en saçma en kötü filimler arasında üst sıralarda yer edindi.
Oğuzhan Uğur'u izliyorum piç ve babaladaki mevzular gayet güzeldi ancak bu filmi ondan beklemezdim gereksiz yerlerde gereksiz küfürler ve sahneler vardı sinema salonunda yanımıza oturan aile dayanamayıp çıktı gitti