En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Mert H
Takipçi
1.633 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
14 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Oğuzhan Uğur'u sevdiğim için izledim ancak Oğuzhan Uğur dahil tüm oyuncuların bu kadar kötü performans göstereceklerini tahmin etmedim. Her anlamda elde kalan ve övülecek bir noktası bulunmayan bir yapım. Hülya Avşar'ın Selfie adıyla vizyona soktuğu filmin bile daha kurgusal ve üstüne düşünüldüğünü söylemem yeterli olabilir. Gerçekten vasattı.
Oğuzhan Uğur gerçekten oynamış. Filme BA-YIL-DIM. kırkyalan ve pist e göre daha başarılı ve komikti. Konusu orta dercedeydi ve seneryoyu beğendim sonunda bir düşüş ve kalkış yaşadım buda benim filmlerde arayıp da bulamadığım birşey çok hoşuma gitti
Filmde küfürden başka bir şey yok.Herşeyin dozu vardır.Türk Dil Kurumunun sözlüğüne göre en ağır küfürler ediliyor.Erkek olmama rağmen utandım.Ailemle gitmiştim.Yüzümüz kızardı.Ayrıca film komikte değildi.Çok kötü bir film.Gitmeye değmez !
Harcanan emeğe ve günümüz Türkiye’si bir konuya göre gayet takdir edici bir film ancak kullanılan aşırı argo ve küfür çok bunaltıcı ve filmin konusu uzun lafın kısası tek eğlencem sinema idi o da bitti artık Elinize sağlık
Birincisi türü komedi diye gittiyseniz yanılırsınız,ikincisi oğuzhan uğuru severim fakat bu filmdeki oyunculuğu maalesef kötüydü.Bu kadar kötü de olamaz diyorsanız inanın o kadar berbat ve kötü bir fil.Hayatınızn en boştan zaman harcamasına hazır olun.AMATÖR,GEREKSİZ KALİTESİZ VE ANLAMSIZ.
Uyarmışlar ki 7+ 13a ve cinsel içerik işareti. beyefendi yazıyor saga sola begenmedim çok cinsel icerikti argo vardı. La arkadaş sen daha nasıl bir filme gittiğini dahi bilmiyorsun ve eleştirmenlik rolüne giriyorsun. De haydi be kardeş de haydi.
Öncelikle değil bu filmi izlemek eğer bu yorumu okumak için bu sayfaya girdiyseniz bile harcadığınız zamana yazık. Ne başı ne sonu belli. Senaryo çok kopuk. Filmin derdi ne anlamanız mümkün değil. Skeçler bütünü çekmişler ama onu bile kurgulayamamışlar. Pata küte başlayan film pata küte bitiyor. Ne olduğunuz anlayamıyorsunuz bile.
İzlemesem de olurmuş. Oğuzhan Uğur'un sıkı takipçisi olduğum ve tüm videolarını izlediğim için dedim ki bu filmi kaçırmayayım. Film başladı ve bitti. Belki de beklentimi çok yüksek tuttum fakat üzülerek söylüyorum ki olmamış. Keşke 'pinç' programından bir kolaj olsaydı daha çok gülerdim, eminim.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.