Coyote, Acme'ye Karşı
Beyazperde
Seanslar! (229)

Özet

10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Road Runner'ı yakalamak için giriştiği sayısız başarısız denemenin ardından Wile E. Coyote, planlarının sürekli ters tepmesine yol açan ACME Corporation ürünlerinden artık bıkmıştır. Yaşadığı pek çok başarısızlığın sorumlusunun şirket olduğuna kanaat getirerek yasal yollara başvurmaya karar verir. Bu sıra dışı davayı üstlenmeyi ve mahkemede ACME'ye meydan okumayı kabul eden avukat Kevin Avery kendisine yardımcı olur. Avukatın eski patronunun şu anda ACME Corporation'ın CEO'su olması ve karşı tarafı temsil etmesi, durumu daha da karmaşık bir hale getirir. Hukuki mücadele kızışırken, Wile E. Coyote ile avukatı arasında sıkı bir dostluk kurulur. İkili, el ele vererek güçlü şirkete karşı durur ve davayı kazanmak için mücadele eder.

Seanslar

Bir oturum arayın

Beyazperde Eleştirisi

İyi
Coyote, Acme'ye Karşı

"Azmin Elinden Acme Bile Kurtulamaz!"

Yazar: Onur Çakmak
Coyote Acme’ye Karşı, ilk bakışta Türkiye’de genelde romantik komediler için kullanılan “çerezlik film” tabirini akla getiriyor. Coyote, Road Runner ve Bugs Bunny gibi kült çizgi kahramanlarla büyümüş Y kuşağı için gayet eğlenceli bir seyirlik. Dünya genelindeki durumu da filmin ciddi ilgiyle karşılaşacağına işaret etmişti. İlk fragman, yayınlandıktan sonraki ilk 24 saat içinde internette 25 milyon kez izlendi. Ketchup Entertainment Coyote Acme’ye Karşı, Ian Frazier’ın 1990 yılında The New Yorker dergisinde yayımlanan “Coyote vs. Acme” başlıklı makalesine dayanıyor. Bu makale de Looney Tunes serisinden öğeler içeriyor. Film, kendisine defalarca kusurlu ürünler satan Acme Corporation’a dava açmak isteyen Wile E. Coyote’nin bir reklam panosu
Coyote vs. Acme Fragman görüntüsü 1:27
Coyote vs. Acme Fragman
391 gösterim

Son Haberler

Yılan Hikayesine Dönen Filmin Akıbeti Belli Oldu: "Coyote vs. Acme"den Fragman Yayında! haber görseli
Haberler - Fotoğraf & Videolar
Warner Bros.'un iptal kararıyla gündeme oturan Looney Tunes macerası, üç yıllık belirsizliğin ardından Ketchup Entertainment…
22 Nisan 2026 Çarşamba
Warner Bros. Yüzlerce Çizgi Filmi Max Arşivinden Kaldırdı Ve Looney Tunes Binasının Yıkımına Karar Verdi haber görseli
Haberler - Sektörden
Warner Bros. stüdyoları çizgi film tarihini yok ediyor. Stüdyo, bir zamanlar Looney Tunes'un bulunduğu tek katlı binayı…
28 Mart 2025 Cuma
Will Forte, "Coyote vs. Acme"nin Rafa Kaldırılmasını Hala Affedemiyor! haber görseli
Haberler - Gündemdeki Filmler
Warner Bros. prodüksiyonu biten filmi, 30 milyon dolarlık vergi indirimi almak için rafa kaldırmıştı.
6 Şubat 2025 Perşembe
Warner Bros. Yeni Bir "Looney Tunes" Filmi Üstünde Çalışıyor haber görseli
Haberler - Yapımdaki Filmler
Warner Bros. Animation, yakın zamanda iptal edilen projelere rağmen yeni, "çok gizli" bir Looney Tunes filmi geliştiriyor.
28 Ekim 2024 Pazartesi

Oyuncular