Hababam Sınıfı Yeniden
1,8

Okan A
Okan A

20 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Eskiye özlemle, aynısı olacak gibi yaklaşarak filme gidenler çok eksik bulacaktır ama modern hayata uyarlanmaya çalışılmış, bu kadro ile 2. 3. Filmleri çekilirse profesyonelleşir hepsi birer kaliteli oyuncu olur tıpkı orijinal hababam daki oyuncuların birer ustaya dönüşmesi gibi, kısaca biz çok eğlendik acemikiklerinin atıldığı yeni bölümleri bekliyoruz :)
Ahmet Büke
Ahmet Büke

18 Haziran 2022 tarihinde eklendi
eski filmleri aratmayan seneryo kalitesine sahip klasik hababam formatında türk komedisi.. Ben sevdim sürükleyici eğlenceli. İçinde dram da var aşk da var.. Ama komedi az olmuş fazla komik değil.. Bu kısmı eksik kalmış.
OuTPosT
OuTPosT

25 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
anafarta kardeş kendini yönetmen sanırsın bide leş gibi senaryolar yazıp yalakacıların seni samimetsiz bir şekilde yükseltir sende ben olmuşum sanırsın lağımda akan suyu izlesem kıvrımlarının verdiği hissiyat bu filmde 'ki aldığım hissiyat'tan daha yüksek gelir. böyle videolarla karşımıza gelmeyin geleceksenizde youtub'e fln koyun belki birisi yanlışlıkla basar izlemiş bulunur.
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

7 Mart 2022 tarihinde eklendi
keşke çekilmeseydi diyeceğiniz bir film güldür güldür feridun hariç pek bir iyi oyunculuk yok komedi yok yazık olmuş
Gamzesepetci
Gamzesepetci

17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Yeni bir şeyler bulun artık ne zaman tabldot a bağladınız o zaman kabak tadı vermeye başladı sinema menüleriniz.
Kadir A
Kadir A

21 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ne kadar kültürel baş yapıtımız varsa içine ettiniz. Bu laçkalaşmışlık mı izlendirecek sizi yazıklar olsun. Rıfat ılgaz'ı mezarında ters döndürdünüz.
ENES KAAN
ENES KAAN

17 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Eski hababamlar kadar olmasada yinede günümüz filimlerine göre görece iyi sayılabilecek bir filim elerine sağlık
Levent Y
Levent Y

10 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filme haksızlık edilecek kadar kötü bir film değil, tiplemeleri gayet orijinal ve eğlenceli bir film.
GökTurk50
GökTurk50

31 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
berbat ötesi, izlemeye değmez bazen eskiler olduğu gibi kalmalı tekrarı yapılmaya çalışılmamalı. BERBAT
Sinemaa
Sinemaa

8 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Son derece keyifli bir uyarlama olmuş. En az 20 yerinde güldüm filmin. Uyarlamada öğrencilerin davranışları güncellestirilmiş. Eski uyarlamalardaki sigara kullanımı vb unsurlar yerine tablet ve telefon kullanımına yer verilmiş. Tabi Eğitim belgeseli izlemek isteyenler için uygun değil. Daha çok komedi tarzında film sevenler için tavsiye edilebilir. Ayrıca bir filmden beklentisi örnek öğrenci ve öğretmen görmek isteyenler için de uygun değil film. Ağzı bozuk, ergenlik sancıları çeken, buna karşın arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapabilen hatasiyla dogrusuyla bir grup öğrencinin ( Eski seride olduğu gibi ) yaşadığı komik maceralar anlatılıyor. spoiler: Duba ve Format karakterleri bir sonraki filmde de olacak kadar komik.
not: Izlemeden berbat diyen zihniyeti de anlamıyorum. Nietzsche'nin dediği gibi ön yargı bağırsaklardan gelir.
Iso101981
Iso101981

7 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Hababam Sınıfı Yeniden çok bir film Çünkü böyle Efsane olan film bu kadar yerin dibine sokulur. Burada tek beğendim nokta Altan Erkekli nin rolü Bana göre böyle efsane film yerine daha güzel bir konu işleyen filmler vizyona girerse iyi olur
Nami I
Nami I

8 Nisan 2019 tarihinde eklendi
İnanilmaz berbat bi film inanin sonuna kadar bile izleyemedim ya arkadas komedi anlayisi resmen belalti sacma sapan sahneler abazalikda dip yapanlari oynayan bi kadro eski hababama resmen saygisizlik
EnesK
EnesK

9 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Hababam sınıfı serisi olarak kabul edilemeyecek derecede kötü bir uyarlama olmuş. Biz 3 arkadaş, film bitmeden çıktık. Yazık ya keske hababam ismini kullanmasaydilar da zamanimizi boşa harcamasaydık. Karakterler bile ancak bu kadar rezalet olabilir.
Volkan G
Volkan G

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Ortada elbette bir emek var ama o oyuncuların ve kamera arkasi çalışan herkesin vaktine yazık yahu yazık olmuş boşa geçen zamanima yazık valla
semih tolga d
semih tolga d

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
merhaba;
Film hababam sınıfına yakışır bir gösterim olmamış.Espiri kalitesi kötü ve olaylar çok basit senaryo şeklinde sahnelenmiş.Gidilemeyecek filmler arasında gösteriyorum.