Ahmet Büke
18 Haziran 2022 tarihinde eklendi
eski filmleri aratmayan seneryo kalitesine sahip klasik hababam formatında türk komedisi.. Ben sevdim sürükleyici eğlenceli. İçinde dram da var aşk da var.. Ama komedi az olmuş fazla komik değil.. Bu kısmı eksik kalmış.
Açıkçası ben yer yer duygulandım ve gözlerim doldu. Eski kült Hababam Sınıfı'nın devamı olduğunu güzel selamlar çakarak belli etmişler, ve oyunculukları gayet beğendim. Gerçekten kahkaha atmaya değil de Hababam Sınıfı'nın haylaz ama vicdanlı öğrencilerini görmek istiyorsanız en iyi Hababam devam filmi olmuş diyebilirim. Oyunculuklar ayrıca güzeldi onları da boş geçmek istemem.
Hababam sınıfının postmodern versiyonu olmuş.Karakterler zayıf kalmış ama birkaç orjinal replik yok değil.planotik aşklar yaşayan gençliğin libido gençligine dönüşümü kolay olmamış.Ailecek izlenecek bir film olmadığı kesin.Geçmise saygı durusu adına fener maçında maziden son kalanlarla buluşma akılda kalıcı.Kısaca aslının müsveddesi bile olmamış.Popüler kültürü düşünen ama piyasa şartlarına teslim olan filmlerden biri olarak kalacak gibi.