çok dikkatli izlenmezse konusuna kolay kolay hakim olunmayacak türden bir film.. Filmde dikkatimi çeken hemşire kızın (göçmen) ülkesi hakkındaki film karakterleri tarafından yapılan açıklamalar 1-filmin başında walt hemşirenin ekvatorlu olduğunu söyledi 2- ………..paraguaylı olduğunu söyledi 3-………ırugaylı olduğunu söyledi. 4- en sonunda katil büyük babasına” yani bütün mirasını brezilyalı hemşirene mi bırakacaksın “dedi bilinçli bir detaysa anlamını merak ediyorum.??
Agatha Christie,Sherlock Holmes tarzı ,katil kim konulu polisiye filmlerden hoşlananlar için kaçırılmayacak bir film. Sizi içine çeken zekice hazırlanmış bir Kurgusu var. Zengin oyuncu kadrosu filmin hakkını vermiş. Gizemini sonuna kadar koruyor ve filmin sonunda bende tahmin edemeyerek ters köşe oldum. Sadece süresini biraz uzun buldum daha kısa filminin geleceğini öğrendim sabırsızlıkla izleyin,10/8