Uğur Çakmak
20 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bir adam, bir tekne ve deniz. Bu üç element arasında varlığını derinden sorguladığımız, arayıp da bulamadığımız bir bağlantı. Başından sonuna kadar başarısız, anlamsız, berbat olarak nitelendirebileceğim bir yapım.
Şimdiye kadar izlediğim en berbat film. Tek oyunculu, konuşma dahi yok. Filmin sonu havada kalmış. Saçma sapan bir film . İzletti mi izletti evet. Fakat sonunda eee ne oldu şimdi dedim. Hiçbir açıklama yok. Berbat rezil ötesi iğrenç bir film
İzledikçe acaba senarist ve yönetmen turkmu diye düşündüm. Yazık etmeyin vaktinize. Saçma bomboş bir film. Açın Cüneyt Arkın veya Kemal sunal filmi daha iyi
Yıllardır böyle. Kötü bir filim izlememiştim. Filmin ne bir mantığı var nede bir sonu. Bu spoiler: filmin yarıdan fazlası yatin tuvaletinde geçiyorspoiler: . Otoyolda geçen arabaları izlemek bu filimden kat kat daha heyecanlıdır.