Fatima M
1 değerlendirme
28 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ali atay ve Erkan koçak köstendil olmak üzere tüm oyuncuların performansı çok iyiydi. Filmde güldüğüm kadar da ağladım.. Hem çok duygusal bi yapım hem de çok komik.. İyi iş çıkarmışlar bravo
Sırf aptal yorumlara dayanamadığım için üye oldum . Film harikaydı. Oyunculuk , kamera , olay örgüsü vb. Herşey harikaydı. Sonunda bizimkiler yapmış dedim ve türk filmlerine olan bakışımı değiştirmeye yetti .
Buradaki haksız ve yersiz yorumları görünce, dayanamayıp hesap açtım. Film dört dörtlüktü. Hem ağlatan, hem güldüren, unutulan birtakım duyguları tekrar hissettiren... Senaryo ve kurgu oldukça başarılıydı. Olumsuz eleştiride bulunacak hiçbir eksik görmedim. Oyunculuk, efektler ve kostümlerden bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Kesinlikle izleyin, sıkılmazsınız.
Bence film olarak gerçekten güzel ve zevk ile izlediğim bir film olmuş izlerken çok keyif aldım. Ali Atay ayrıca çok iyi bence gitmenizi tavsiye ederim.
Tarihsel filmleri sevmememe rağmen sıkılmadan izlediğim bir film. Tek sıkıntısı alt yazılar ve arka plan açık renk olduğu için arada okuyamadım. Onun dışında kusursuz bir film.
Film mükemmeldi.İlk yarı ağır ilerlese de filmin asıl sahneleri ikinci bölümde yer alıyor. En güzeli de sonunu Atatürk'ün sözleriyle bitirmesiydi.Bol ağlamalı Türklük duygularını kabartan mükemmel bir film olmuş.
Her şey çok başarılı.Kıyafetler,mekan vb. Şey özellikle oyuncular mükemmel seçilmiş hem komedi hem dram ikisini bir arada sürdürmeyi çok iyi başarmışlar 1.part komedi ağırlıklı 2.part dram ağırlıklı filme gitmek isteyenler tereddüt etmesinler kesinlikle gidin. :)
Yorumları okudum evet hakkını verenler de olmuş yerin dibine gömenler de dolayısıyla yorumlar ne kadar içten bilemiyorum . Türk halkı olarak ABARTI eleştiriyi çok seviyoruz orta kararda bir eleştiri yapan olmamış hiç . Ben filmi izledim evet dar alanda çekilmiş film eve daha uzatılabilirdi çünkü çok güzeldi konu ama bunlar yerin dibine sokmak için yeterli değil . Kadro şahaneydi , oyunculuk görüntü ve ses efektleri muntazamdı . Ben hissederek izledim filmi gerçekten . Çeken , arka planda olan ve oynayan herkesin emeğine sağlık bence verdiğim parayı sonuna kadar hakettiler . Helal olsun .
Şebnem bozoklu ve erkan köstendil için merakla beklediğim bir filmdi. Bazı sahneler beni tatmin etmesede oyunculuk yönünden çok başaralı buldum bence gidip izlenilcek bir film