Türk İşi Dondurma
3,7

Melih I
Melih I

24 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi şu saçma sapan yorum yapanları takmayın mutalaka gidin Ali Atay yine konuşturmuş oyunculuğunu
hatice y
hatice y

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
çok sade çok samimiydi oyunculukları cok cok sevdim zorlama dram yada zorlama espri yada komik sahne yoktu cok doğaldı hersey
Sercan Y
Sercan Y

30 Mart 2019 tarihinde eklendi
Olumsuz yorum yapanları görünce onlara inanıp böyle güzel anlamlı bir filmi kaçırmamanız için hesap açtım!
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki izlediğim en iyi filmlerden biri. Güldürdüğü kadar ağlatıyorda. Çanakkale Savaşının sadece Çanakkale'den ibaret olmadığını gösteren bir film. İzleyin etkisinde kalırsınız.
Ülkü Selcen Beldüz Dağ
Ülkü Selcen Beldüz Dağ

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sayın Ahmet YILMAZ o yazdıklarınız Avusturalya 'nın bu utancı gizleme politikası diyelim ki şüphedesiniz kurtuluş savaşı döneminde ve daha öncesinde bir çok üstün başarı sağlamış Türk söylemlerine değil de neden Avusturalya veya başkalarının söylemlerine inanıyorsunuz. 2 Türk bir araya gelirse devlet kurar duydunuz mu bu cümleyi? Kesinlikle katılıyorum bizim vatanımız söz konusu olursa 2 değil 100 asker gücünde savaşırız. Filme gelince başlangıçta çok sıkıcı geliyor ama sonra filmin ana temasını anlayınca bağlamıyorsunuz gözümü kirpmadan izledim. Bu destanlar bitmez bizde. Emeği geçen herkese teşekkürler 
Hakikatt
Hakikatt

25 Haziran 2019 tarihinde eklendi
bizim tarihimizi unutdurmayan harika film. bu kahramanlara terörist diyen bir yerlerine girsin. böyle güzel filmi inatla düşük puan vermek amaçlı eleştirileri kınıyorum.
Harun B
Harun B

25 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bence film olarak gerçekten güzel ve zevk ile izlediğim bir film olmuş izlerken çok keyif aldım. Ali Atay ayrıca çok iyi bence gitmenizi tavsiye ederim.
Aynur M
Aynur M

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Aylardır vizyona girmesini beklediğim bir filmdi Mustafa uslu bu işi biliyor süper bir film hikayenin ve kahramanlarının gerçek olmasida ayrı bir heyecan veriyor gönül rahatlığıyla gidip izleyin ⭐⭐⭐⭐⭐
Eda T
Eda T

17 Mart 2019 tarihinde eklendi
Şebnem bozoklu ve erkan köstendil için merakla beklediğim bir filmdi. Bazı sahneler beni tatmin etmesede oyunculuk yönünden çok başaralı buldum bence gidip izlenilcek bir film 
Sema K
Sema K

18 Mart 2019 tarihinde eklendi
Muhteşemdi
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
Tabii en Çok Gulsume tesekur ediyorum 
seyma g
seyma g

20 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film mükemmeldi.İlk yarı ağır ilerlese de filmin asıl sahneleri ikinci bölümde yer alıyor. En güzeli de sonunu Atatürk'ün sözleriyle bitirmesiydi.Bol ağlamalı Türklük duygularını kabartan mükemmel bir film olmuş.
Enes T
Enes T

23 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten iyiydi. Kadro desen zaten efsane oturmuş. Vermek istedikleri mesajı doyasıya vermişler..
Fatima M
Fatima M

28 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ali atay ve Erkan koçak köstendil olmak üzere tüm oyuncuların performansı çok iyiydi. Filmde güldüğüm kadar da ağladım.. Hem çok duygusal bi yapım hem de çok komik.. İyi iş çıkarmışlar bravo  
Öznur E
Öznur E

29 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film efsaneydi son zamanlarda izlediğim en muhteşem film di oyunculuk akış çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim izleyin pişman olmazsınız öğrencilere indirimli olması da çok iyi. Yorum yapmak için yapmayın yani
Gülsah A
Gülsah A

29 Mart 2019 tarihinde eklendi
birinci bölümde güldüren ikinci bölümde ağlatan, mükemmel oyunculukların sergilendiği nadir filimlerden biri olmuş mükemmel di tebrik ederimm.
Hülya G
Hülya G

30 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bugün eşimle beraber izledik kayseri cinemaximumda çiçero filmini izlerken reklamını görmüştük çocuklarla beraber iki aydır vizyona girmesini bekliyorduk bir hayal kırıklığına uğramadım.konu çok güzel işlenmişti duygu vardı emek vardı daha güzel olabilir miydi belki ama buna şükür bir 10 sene önce bunlarda hayaldi her geçen gün daha iyiye gidiyoruz Allaha şükür böyle tarihimizde yaşanmış olayların ne derslerimizde kitabını okuyoruz nede belgesel olarak bile göremiyoruz ekranlarda bu yüzden yapım ekibine ve senariste bu projeyi düşünenlere ve filmde oynayanlara çok teşekkür ediyorum yine böyle güzel projelerde görmeyi diliyorum başarılar dilerim.