Film hakkında olumsuz hatta insafsızca yapılan eleştirileri okuyunca yorum yapma zarureti doğdu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve milli mücadelenin ruhunu yansıtan bu eser için yönetmen, yapımcı ve oyuncuları ayrı ayrı tebrik ederim. Kusura bakmayın ama konusu milli mücadele olup, gerçek bir hikayeye dayanan kaç tabe yapım var. Ben bu yapım için duygusal olacağım ve herkesin izlemesini şiddetke tavsiye edeceğim. Bu arasa olumsuz ve yapıcı olmayan yorum sahipleri hakkında da söyleyecek tek bir sözüm var. Unutmayın, "Bir Türk dünyaya bedeldir".
Sırf saçma yorumlar için üye oldum ya bumu sizin türklüğünüz be yazıklar olsun şu saçma yorumlar yapanlar için sözüm nerde aşk romantik filmler nerde uçmali kaçmali filmler var onlara iyi yorum yaparsınız ama bu filme olmamış siz yapın o zaman şu prodüksiyon çekim hataları diyen arkadaşlara sözüm film 10 numara kardeşim izleyin sinemada evde mutlaka izleyin o olmamış diyenlere bakmayın onlar filim ne desen bilmezler yazıktır ya böyle böyle türk sektörüne zarar veriyorsunuz yapmayın yazıktır
Böyle bir filme 2.6 veren sözde entellektüel basin hic sasirtmadi! Filmin konusu ve hissettirdikleri bu topraklarda yasayan tüm yurttaslarin en derinlerine işlemiştir. Bu duygulari paylasmayan kisiler zaten bu topraklara ait hissetmeyen guruhun bir parcasidir.
Bugüne kadar izlediğim en iyi filmlerden biriydi senaryoyu sonuna kadar hissettim benim için de bu önemliydi zaten. Ayrıca tarihimizi de bu şekilde bir kez daha gözden geçirmiş olduk.
Yorumları okudum evet hakkını verenler de olmuş yerin dibine gömenler de dolayısıyla yorumlar ne kadar içten bilemiyorum . Türk halkı olarak ABARTI eleştiriyi çok seviyoruz orta kararda bir eleştiri yapan olmamış hiç . Ben filmi izledim evet dar alanda çekilmiş film eve daha uzatılabilirdi çünkü çok güzeldi konu ama bunlar yerin dibine sokmak için yeterli değil . Kadro şahaneydi , oyunculuk görüntü ve ses efektleri muntazamdı . Ben hissederek izledim filmi gerçekten . Çeken , arka planda olan ve oynayan herkesin emeğine sağlık bence verdiğim parayı sonuna kadar hakettiler . Helal olsun .
Buradaki haksız ve yersiz yorumları görünce, dayanamayıp hesap açtım. Film dört dörtlüktü. Hem ağlatan, hem güldüren, unutulan birtakım duyguları tekrar hissettiren... Senaryo ve kurgu oldukça başarılıydı. Olumsuz eleştiride bulunacak hiçbir eksik görmedim. Oyunculuk, efektler ve kostümlerden bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Kesinlikle izleyin, sıkılmazsınız.
çok boş konusan insanlar var tahmin ediyorum ki yaş aralığıda 12-15 arası cahil tiplere sallyıp sövmüşler ama bence gayet iyi bir film konuda iyi daha iyi olabilridi fakat görsel için izleyecekseniz animasyon izleyin bir tarih var burada anlatılamk istenen gayet iyi aktarılmış
Ben çok begendim. Savaş zamanı genelde Türk cephesi anlatılırdı. Bu film bize diger ülkede ki cephe hazırlıklarını görmemizi sağladı ve Türk'ün gücünü bir kez daha gösterdi. Oyuncuların mükemmel performansı filmi daha da sürükleyici hale getirdi. Emeğinize sağlık...