Yusuf Y
1 değerlendirme
11 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.Filmde bütün duygulara yer verilmiş ve vatan sevgisi en son noktasına kadar işlenmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Film yaşanmış bir olayı anlatmakta ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim. Tüylerim diken diken oldu izlerken ve yer yer kendimi tutamayıp döküldü gözlerimden yaş. Kesinlikle herkes izlemeye gayret göstersin. Saçma sapan filmler gişe rekoru kırarken bunlara talep olmasa daha çok uzak kalırız böyle kahramanlıkları izlemekten. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Filmi bu gün FOX da izledim. Tabii ki tarihi olaylar bir az değiştirilmiş ama oyuncu kadrosu bir harika. Vizyondakı Receb gibi saçma sapan filimler 5 milyon gise yaparken bu tarz filimlerin izlenmemesi insanı üzuyor. Ben her hafta ve ya her ag sinemaya giden biri deģilim ama bu filmin gişede sınifta kalmasi haksızlık. Elinize yüreyinize sağlık
Bu filmin konusunun tarih kitaplarında yer alması gerekiyor tarihimiz o kadar büyük kahramanlıklarla doluyken bizim bunları bu kadar geç öğrenmemiz üzücü . Muhteşem oyunculuklar harika bir film. Mutlaka izlenmeli.