Şebnem bozoklu ve erkan köstendil için merakla beklediğim bir filmdi. Bazı sahneler beni tatmin etmesede oyunculuk yönünden çok başaralı buldum bence gidip izlenilcek bir film
Bu filme uydurma, karakterlere haydut diyen arkadaşın siyasi fraksiyonu bellidir.. Karakterler gerçektir ve Avustralya'da olayın geçtiği yerde müze mevcuttur. Tarihinden utanmak ve sessiz kalmaktansa, bu coğrafyaya cesaret vermek önemlidir. Bu film, yeterli yetersiz tartışırız. Tabii ki bir Hollywood prodüksiyonu değil. Hikaye daha sert anlatılabilir ki; ancak 2 kişinin bir ülkeye kafa tutmaya çalışması aynı zamanda güçlü mizah içerir. Neyse arkadaşlar, olağanüstü bir hikayenin en azından unutulmaması sevindirici. Çanakkale savaşı, İstanbul'un fethi gibi müthiş hikayelerin hala hakkının verilemediğini de düşünürsek, yapımcıya omuz atmak şarttır
Film mükemmeldi.İlk yarı ağır ilerlese de filmin asıl sahneleri ikinci bölümde yer alıyor. En güzeli de sonunu Atatürk'ün sözleriyle bitirmesiydi.Bol ağlamalı Türklük duygularını kabartan mükemmel bir film olmuş.
bu haliyle bile şahane, biraz daha iyi işlenebilirmiş, dramatizasyon daha iyi olabilirmiş. Bence tarihimizde sayısız film konusu var. doğru bir yol izlenmiş.Daha gerçek bir hikaye daha iyi bir film bekliyoruz.
Sırf aptal yorumlara dayanamadığım için üye oldum . Film harikaydı. Oyunculuk , kamera , olay örgüsü vb. Herşey harikaydı. Sonunda bizimkiler yapmış dedim ve türk filmlerine olan bakışımı değiştirmeye yetti .
Filmde emek vardi evet ancak begendim hatta 2.yarisindan sonra ciktim.. benimle birlikte cikan seyirci sayisida fazlaydi. Film sona kadar tasiyamadi akici degildi.. cok dugumlendi beklenen patlama olmadi...acikcasi bir daha tv dede oynasa seyretmem..
Ali atay ve Erkan koçak köstendil olmak üzere tüm oyuncuların performansı çok iyiydi. Filmde güldüğüm kadar da ağladım.. Hem çok duygusal bi yapım hem de çok komik.. İyi iş çıkarmışlar bravo
Film efsaneydi son zamanlarda izlediğim en muhteşem film di oyunculuk akış çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim izleyin pişman olmazsınız öğrencilere indirimli olması da çok iyi. Yorum yapmak için yapmayın yani
Bugün eşimle beraber izledik kayseri cinemaximumda çiçero filmini izlerken reklamını görmüştük çocuklarla beraber iki aydır vizyona girmesini bekliyorduk bir hayal kırıklığına uğramadım.konu çok güzel işlenmişti duygu vardı emek vardı daha güzel olabilir miydi belki ama buna şükür bir 10 sene önce bunlarda hayaldi her geçen gün daha iyiye gidiyoruz Allaha şükür böyle tarihimizde yaşanmış olayların ne derslerimizde kitabını okuyoruz nede belgesel olarak bile göremiyoruz ekranlarda bu yüzden yapım ekibine ve senariste bu projeyi düşünenlere ve filmde oynayanlara çok teşekkür ediyorum yine böyle güzel projelerde görmeyi diliyorum başarılar dilerim.