Türk İşi Dondurma
3,7

Ülkü Selcen Beldüz Dağ
Ülkü Selcen Beldüz Dağ

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sayın Ahmet YILMAZ o yazdıklarınız Avusturalya 'nın bu utancı gizleme politikası diyelim ki şüphedesiniz kurtuluş savaşı döneminde ve daha öncesinde bir çok üstün başarı sağlamış Türk söylemlerine değil de neden Avusturalya veya başkalarının söylemlerine inanıyorsunuz. 2 Türk bir araya gelirse devlet kurar duydunuz mu bu cümleyi? Kesinlikle katılıyorum bizim vatanımız söz konusu olursa 2 değil 100 asker gücünde savaşırız. Filme gelince başlangıçta çok sıkıcı geliyor ama sonra filmin ana temasını anlayınca bağlamıyorsunuz gözümü kirpmadan izledim. Bu destanlar bitmez bizde. Emeği geçen herkese teşekkürler 
Metin Cünnük
Metin Cünnük

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Olay gerçek değil arkadaşlar. erol mütercimlerin film yorumunu izleyin derim. İki kişi aslında hintli ve afgan ve terör saldırısında bulunuyorlar. 7 sivilin ölmesine sebep oluyorlaar. bunlar da çıkıp onları Türk yaptı ve kahramanlaştırdı. Bu çok yanlış filme puan falan yok değerlendirme bile fazla....
Vedatdemirtas198
Vedatdemirtas198

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sırf saçma yorumlar için üye oldum ya bumu sizin türklüğünüz be yazıklar olsun şu saçma yorumlar yapanlar için sözüm nerde aşk romantik filmler nerde uçmali kaçmali filmler var onlara iyi yorum yaparsınız ama bu filme olmamış siz yapın o zaman şu prodüksiyon çekim hataları diyen arkadaşlara sözüm film 10 numara kardeşim izleyin sinemada evde mutlaka izleyin o olmamış diyenlere bakmayın onlar filim ne desen bilmezler yazıktır ya böyle böyle türk sektörüne zarar veriyorsunuz yapmayın yazıktır
Serdar Petekkaya
Serdar Petekkaya

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Böyle bir filme 2.6 veren sözde entellektüel basin hic sasirtmadi!
Filmin konusu ve hissettirdikleri bu topraklarda yasayan tüm yurttaslarin en derinlerine işlemiştir. Bu duygulari paylasmayan kisiler zaten bu topraklara ait hissetmeyen guruhun bir parcasidir.
Yusuf KURT
Yusuf KURT

19 Mart 2021 tarihinde eklendi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Erdal Dönmez
Erdal Dönmez

29 Ocak 2022 tarihinde eklendi
ÇOK MERAK MERAK EDİYORUM, FİLMİN ASLINDA GERÇEK BİR HİKAYEDEN ALINMIŞ HİKAYENİN ASLI ÇOK GÜZEL AMA NASIL ASLI GÜZEL OLAN HİKAYENİN FİLMİNİ ÇOK KÖTÜ YAPMIŞLAR
Saniye Bilici
Saniye Bilici

8 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim en iyi filmlerden biriydi senaryoyu sonuna kadar hissettim benim için de bu önemliydi zaten. Ayrıca tarihimizi de bu şekilde bir kez daha gözden geçirmiş olduk.
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Çanakkale savaşı farklı bir açıdan anlatılmaya çalışılmış...
(Bu olayın bir terör saldırısı olduğu ve İki terörist Afgan’ın kahraman Türk gibi gösterilerek tarihin çarpıtıldığı, çarpıtma bir senaryo olduğu söyleniyor ne kadar doğu bilmiyorum. Eğer doğruysa yazık.)
Filme gelince Ayla ve Müslüm filminin yapımcısından böyle kötü bir senaryo.. geneli durgun geçiyor, sonlara doğru hareketleniyor. kurgusal açıdan basit buldum. Bulunduğu dönemi hiç güzel yansıtamamışlar. Savaş sahneleri ve efektleri de zayıf ..
Bu vesile ile Çanakkale şehitlerimize ve bu uğurda savaşmış tüm askerlerimize rahmet diliyor, minnet ve şükranla anıyorum.
zuhal dönmez
zuhal dönmez

19 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Bu filmin konusunun tarih kitaplarında yer alması gerekiyor tarihimiz o kadar büyük kahramanlıklarla doluyken bizim bunları bu kadar geç öğrenmemiz üzücü . Muhteşem oyunculuklar harika bir film. Mutlaka izlenmeli.
Muhammet Rasim A
Muhammet Rasim A

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ekip efsane ötesi umarım BeyazPerde den hakettiği puanları alır zaten Ali Atayın çoğu dizi filmi yüksek puan almıştır umarım bunda da yüksek puan alır
Kenan E
Kenan E

15 Mart 2019 tarihinde eklendi
Tamda tahmin ettiğim gibi harika.Canakkalede ve heryerde Türklerin neler yapabildiği usta oyunculuklar la ve hoş bir dille birkez daha gözler önüne serilmiş.Savas her zaman kötüdür.Oyuncular da ayrı bir harikaydı.Gardaşşş.
detay s
detay s

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Sinema filmi yani insanları 2 saat bir karanlık salona kapatıp üstüne birde para alıp, kumanda telefon olmadan izle bakalım hadi demek ya, evet bu filme gidilip izlenmeli kaliteli Türk filmleri desteklenmeli ki, Türk sineması daha iyi daha güçlü olsun. Yapımcı, Yönetmen, Oyuncular ve başrol tüm teknik ekip'in eline yüreğine sağlık, alt metni olmayan filmler çöplüğünde Mustafa Uslu bize bir kez daha sinemanın gücünü ve keyfini yaşattı. İzlenmeli tavsiye edilmeli...
Ismail K
Ismail K

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Güzel değil sıkıcı, vasat ve amatörce bir film olmuş. Zaman kaybı sadece. Konu daha güzel işlenebilirdi.
Cemal E
Cemal E

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bu filmi galada izleyenlerden biri olarak tarihi bir dokuya böyle güzel değindikleri için emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim
Esra A
Esra A

16 Mart 2019 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi herkesin emeğine sağlık.Umarım herkesde bazı unutulmuş duyguların hatırlanmasını sağlar 