Türk İşi Dondurma
3,7

Tenay A
Tenay A

17 Mart 2019 tarihinde eklendi
Yorumları okudum evet hakkını verenler de olmuş yerin dibine gömenler de dolayısıyla yorumlar ne kadar içten bilemiyorum . Türk halkı olarak ABARTI eleştiriyi çok seviyoruz orta kararda bir eleştiri yapan olmamış hiç . Ben filmi izledim evet dar alanda çekilmiş film eve daha uzatılabilirdi çünkü çok güzeldi konu ama bunlar yerin dibine sokmak için yeterli değil . Kadro şahaneydi , oyunculuk görüntü ve ses efektleri muntazamdı . Ben hissederek izledim filmi gerçekten . Çeken , arka planda olan ve oynayan herkesin emeğine sağlık bence verdiğim parayı sonuna kadar hakettiler . Helal olsun .
saliokcu
saliokcu

18 Mart 2019 tarihinde eklendi
harika bir filmdi bu vatanın kolay kolay kurulmadığını bizlere bir kez daha göstermiş oldu bu film gitmeyen arkadaşlar gitmenizi tavsiye ederim
Aysu B
Aysu B

19 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film tam bir hayal kirikligi, zaman kaybi. Cok agir ilerliyor ve sinemada izlenecek bir film degil asla. Suan 1. Yarida yaziyorum..Devamindan da bir beklentim yok.
Özgür C
Özgür C

20 Mart 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk çok iyiydi, hikaye gerçek olaydan alıntı diyo ama izlerken gerçek hikaye olduğunu düşünerek izlediğimiz için daha bi heyecanlı oluyor.
Beğenmeyen arkadaşları pek anlamayamadım, sonuçta bu bi türk filmi hollywood yapımı değil, trenin patlama sahnesini efekleri falan konuşmak zaten bana mantıklı gelmiyo
Hem komediyi hemde dramayı iç içe çok güzel yapmışlar
Tek anlamadığım şey bu adamların o kasabada ne işleri var neden film çat diye orada başlıyo o garip geldi, biraz daha uzun ve daha açıklayıcı olabilirdi
Sena A
Sena A

20 Mart 2019 tarihinde eklendi
Tarihsel filmleri sevmememe rağmen sıkılmadan izlediğim bir film. Tek sıkıntısı alt yazılar ve arka plan açık renk olduğu için arada okuyamadım. Onun dışında kusursuz bir film.
Samet A
Samet A

23 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bu film konusu yalandır 1 afgan ve hindistanlıdır bu kafadar ingiliz oyunu olarak 11 eylül vakasıdır avustralyada masum sivil insanları bu terör vurmuş ve avustryalıların savaşa bundan gelmiştir bu filmi izleme izletme şikayet et et Türk insanı tarihi bil bu hainkere fırsat verme yeni zellandadaki 50 şehit ölmesi bunun tesadüfümüdür o terör ötgütü mensubu manifestolarında açık açık yazıyor bu senaryocu tarihi çarpıtmıştır yapımcı derhal bu filmi geri çekmelidir
Melih I
Melih I

24 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi şu saçma sapan yorum yapanları takmayın mutalaka gidin Ali Atay yine konuşturmuş oyunculuğunu
Harun B
Harun B

25 Mart 2019 tarihinde eklendi
Bence film olarak gerçekten güzel ve zevk ile izlediğim bir film olmuş izlerken çok keyif aldım. Ali Atay ayrıca çok iyi bence gitmenizi tavsiye ederim.
Emir Ö.
Emir Ö.

25 Mart 2019 tarihinde eklendi
Yalancı aptallardan çıkan. Teröristleri kahraman yapan. Ayla ve Müslüm gibi boş pirim kasmaktan başka hiçbir şey yapmayan. Oscar aday adayı bile olamamışken onu ''Vadanımı satsam osca alacağdık'' gibi aptal yalanlarla izleyicisi ile testis geçen safsatalar serisinin yenisi. Bunu Amerikalılar yapsa ''Bizim vadanımız bu değil, Vadanımı kotu gostarmışlaa'' diye ortalığı velveleye verirdik.
mucahitoglu.m
mucahitoglu.m

26 Mart 2019 tarihinde eklendi
Buradaki haksız ve yersiz yorumları görünce, dayanamayıp hesap açtım. Film dört dörtlüktü. Hem ağlatan, hem güldüren, unutulan birtakım duyguları tekrar hissettiren... Senaryo ve kurgu oldukça başarılıydı. Olumsuz eleştiride bulunacak hiçbir eksik görmedim. Oyunculuk, efektler ve kostümlerden bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Kesinlikle izleyin, sıkılmazsınız.
Hmmm
Hmmm

29 Mart 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel uyku getiren bir film. Bu kadar güzel uyku getirince sonuna kadar kalıp bir güzel uyudum. Uyumak ve sıkılmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Çayınızı da alıp gidin.
Son dönemlerde sinemada yediğim en büyük kazık.
ahmet d
ahmet d

31 Mart 2019 tarihinde eklendi
çok boş konusan insanlar var tahmin ediyorum ki yaş aralığıda 12-15 arası cahil tiplere sallyıp sövmüşler ama bence gayet iyi bir film konuda iyi daha iyi olabilridi fakat görsel için izleyecekseniz animasyon izleyin bir tarih var burada anlatılamk istenen gayet iyi aktarılmış
Ülkü K
Ülkü K

31 Mart 2019 tarihinde eklendi
Ben çok begendim. Savaş zamanı genelde Türk cephesi anlatılırdı. Bu film bize diger ülkede ki cephe hazırlıklarını görmemizi sağladı ve Türk'ün gücünü bir kez daha gösterdi. Oyuncuların mükemmel performansı filmi daha da sürükleyici hale getirdi. Emeğinize sağlık...
Cesur T
Cesur T

1 Nisan 2019 tarihinde eklendi
İnanılmaz sıkıcı saçma samimiiyetsiz ben 1 ay sınemaya gıtmıycem anca toparlarım,ali ataya guvenmıstım ama hüsran çıktın
Nazan Cetin 026
Nazan Cetin 026

1 Nisan 2019 tarihinde eklendi
YORUMLARA BAKARAK İZLEYİP İZLEMEMEK ARASINDA KALANLARA SESLENİYORUM!!
-KESİNLİKLE İZLENMEYE DEĞER BIR FİLM ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZI GARANTİ EDIYORUM--