Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.Filmde bütün duygulara yer verilmiş ve vatan sevgisi en son noktasına kadar işlenmiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
bizim tarihimizi unutdurmayan harika film. bu kahramanlara terörist diyen bir yerlerine girsin. böyle güzel filmi inatla düşük puan vermek amaçlı eleştirileri kınıyorum.
Oyuncular Performansları yapım güzel.. Ancak neresinden bakarsanı bakın Terorist bir saldırı "Halka saldırılmış" milliyetçilikle bağdaşamaz. Bu kadar çarpıtmak neden onu anlayamıyorum...!! Gereksiz polemik yaratmaktan öteye geçmez, oyuncuları zevkle izlerken hikaye ve Fim arasındaki kopukluğu dehşetle bakıyorum.. Yazık !!.. Puan düşük ama asla oyunculara değil senarist - Yapımcı ve Yönetmenedir... AYIP
Film yaşanmış bir olayı anlatmakta ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim. Tüylerim diken diken oldu izlerken ve yer yer kendimi tutamayıp döküldü gözlerimden yaş. Kesinlikle herkes izlemeye gayret göstersin. Saçma sapan filmler gişe rekoru kırarken bunlara talep olmasa daha çok uzak kalırız böyle kahramanlıkları izlemekten. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Fena degilmis detirden, ilk bolumunde sizi gulduren ikinci bolumde de aglatan bir hikaye. Gercek oldugu idda edilen fakat bu iddaalarin da dogrulanmadigi bir hikayeden uyarlama bir film.
Fena degilmis dedigim baslarda biraz sıkıcı buldugum ama sonlara dogru surukleyici sahneleriyle kendini izlettiren orta sinif bir film.ama ali atay cok guzel oynamis.gozleriyle size rolunu gecirebiliyor.
Filmi bu gün FOX da izledim. Tabii ki tarihi olaylar bir az değiştirilmiş ama oyuncu kadrosu bir harika. Vizyondakı Receb gibi saçma sapan filimler 5 milyon gise yaparken bu tarz filimlerin izlenmemesi insanı üzuyor. Ben her hafta ve ya her ag sinemaya giden biri deģilim ama bu filmin gişede sınifta kalmasi haksızlık. Elinize yüreyinize sağlık
Tek kelimeyle muazzam harika bir tarihten anlatımlı film ağlamamak elde değil onlar şehit oldu ama en güzel şerefiyle şehit olmak mümkün mü ? Ama o iki yiğit iki korkusuz insan oldular ne mutlu Türküm diyene...
Filmin gerçek olaylara dayandığı söyleniyor ama araştırdığımda gerçeklerle alakalı olmadığını, daha da kötüsü gerçeklerin çarpıtıldığını öğrendim. Film kurgu olarak da çok kötü, inandırıcılıktan uzak, özellikle ikinci yarısı izleyici boğuyor. Oyunculuk iyi ancak vasat altı bir senaryoda ve genel olarak vasat altı bir filmde oyuncular da kaybolup gitmişler. Zaman kaybı...
Filmi özel bir tv kanalından ailecek izledik ve bizde de son zamanlardaki zorlama komedilerin dışında da film çekilebildiğini görmek bizi mutlu etti.Mekanlar,oyunculuklar çekimler müthişti.Emeği geçenlerin ellerine sağlık...Filme oyumuz 4 yıldız 8/10 puan.