Ecinni

Beyza Nur K
Beyza Nur K

24 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi. Girdiğim salonda yaş ortalaması 13tü ve hepsi kahkaha atıyordu resmen. Gidin Enes batur izleyin daha yararlı vakit gecirirsiniz.
Murat Y
Murat Y

8 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Siz kendiniz cin olmus sunuz oglum bu nasil cin filmi silik ler birakin bu isi ecinniymis yesinler tirrikler
Filmelestiricisi
Filmelestiricisi

20 Eylül 2023 tarihinde eklendi
serinin en acemisi, diğer serileri daha güzel. Mehmet her filmde kendini daha da geliştirdi. Serinin 5.sini merakla bekliyoruz.
Ali S.
Ali S.

9 Kasım 2018 tarihinde eklendi
100 dk üzerinde olmasını isterdim köy öyle güzeldi ki. O kuyularla bağlantılı gölet ve mağara gibi yerdeki göl ve bebek sahnesi aklımı aldı. Yalnız izlenebilecek bi film değil. Yada ben o kadar cesaretli değilim iyi ki yalnız gitmedim. Torunum da çok sevdi.
Birol D.
Birol D.

9 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmdeki mekanlar acayip paranormal olaylarla doluydu ben her zaman böyle paranormal korku seviyorum.
Kudret B.
Kudret B.

9 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Film acayip ters köşe yaptı. Final sahnesine kadar asla akla gelmeyecek bir bitiş oldu. Bu izlediğim en başarılı korku ve en iyi mekanda geçen gilm
Sade T.
Sade T.

9 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Bu filme 3 veriyorum çünkü salon hiç rahat diildi bi de koltukları eskiydi. Bi de film daha uzun olmalıydı.
Ecekure
Ecekure

9 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Ortam oyuncular çok güzeldi. Bu kadar genç olmalarına rağmen güzel is ortaya çıkarmışlar tebrik ederim. Emeklerine sağlık. İzlemeye deger.
Selami K
Selami K

3 Kasım 2018 tarihinde eklendi
19 yaşındayım binlerce filme girdim böle kötü bi korku filmine girmedim filimde cinleri en fazla 3 veya 4 kere gördüm hiçde korkutucu deillerdi
Film çok saçma bitti film bittikden sonra çok argo kelimeler kullandım çok günaha girdim saolsunlar
Para ve zaman israfından başka bişi deil
Çigdem E
Çigdem E

3 Kasım 2018 tarihinde eklendi
İlk defa korku filminden korkmadım o kadar saçmaydı ki konuşmalar amatorce olaylar öyle çok saçma hiç gerek yok paranıza yazık. spoiler:
Kerem D
Kerem D

4 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Hayatımdan 3 saat çaldInınız çakallarla dans bile bundan korkunç geçenlerde gördüğüm rüya bile bundan korkunçtu Allah belanızı versin paramı iade edin daha bide 3 arkadaşımada ısmarladım paramı verin lan
Mucahitciftci
Mucahitciftci

5 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en komik korku filmiydi garip degil mi? Bu filmi izleyen bebek bile korkmaz berbat oyunculuklar ki biz buna flash tv oyunculuğu diyoruz olağanüstü kötü paramızı boşa harcadik sizin filme giderek 3 arkadaş gittik gülmekten öldük sözde korku filmi BERBAT!
Semanur A
Semanur A

6 Kasım 2018 tarihinde eklendi
oyuncular ve cekim cok ama cok amatördü hikayeyinin bi anlami yok yarim yamalak sacma bir bitis oldu begenemedim
Lostcontrol S
Lostcontrol S

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Ayıp be kardeşim bana 82 dakikamı geri verin leş gibi sankı youtube de video çekmişler. oyunlarıda sokaktan bulmuşlar herelde bi kere flim korku filmi değilki boş boş gezen arkadaşlar diyelim
Seda G
Seda G

23 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Güzel diyenler bunların arkadaşıdır sakın inanmayın. 0.5 puanında altında vermek istiyorum resmen flash tv filmiydi hayatımda bu kadar berbat ve kötü oyunculu komik ve kötü sonlu daha doğrusu sonu olmayan birşey izlememiştim bunu bana yaşattınız teşekkürler. En değerli zamanım ve param gitti sizin paranızada yazık olmuştur neden böyle şeyler yapıyorsunuz ıq seviyenize verdim bu 0.5’i....