Diğerleri

ociftci-38
ociftci-38

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
beyzade312 cevap;

arkadaşım neresinde bir kopukluk var Allah aşkına. şuna açık ve net ben anlamadım desene. senin izlediğin filmi bizlede izledik ve biz bir kopukluk bulamadık, her şey gayet basit ve net. bu kadar insan bu kadar puan vermişse sen kendinde ara biraz kopukluğu.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sağlam bir korku-gerilim.Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca Nicole Kidman performansıyla filme ayrı bir tat katıyor.
moonlight-2
moonlight-2

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Senaryosu, oluşturduğu atmosferi ve oyunculuklarıyla insanın gerildiğini anlatabilen nadir filmlerden... Alejandro amenabar süpersin (:
alba42
alba42

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Başından sonuna kadar akıcılığını devam ettirip,güzel bir sonla harmanlanmış sağlam bir gerilim.
thedeadlock83
thedeadlock83

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
kurgu, senaryo, oyunculuk, ses, görüntü tam anlamıyla bir sinema filmi... 9/10Not: Filmlerde artık yeni bir kategori olması gerekiyor ve bunun adı KuRGu olmalı. Gerilim korku aksiyon sınıflandırması açıkçası filmi basite almak gibi oluyor...
kaya205
kaya205

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
10 numara film valla, mükemmel senaryo ve mükemmel oyunculuklar. Keşke bu tür filmler coğalsada izlesek.
hasszhigtir
hasszhigtir

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bu film gerçekden çok iiydi .!
volkan-haci
volkan-haci

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bi film
selmayurdasavas
selmayurdasavas

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmi o kadar çok dinledim ki başkalarından dolayısıyla sonunu bildiğim fakat yine de izlemek istediğim bir filmdi.Bu nedenle şaşırmadım film bittiğinde ve olayları ilerken çok daha ii anladım ama siz siz olun yine de filmi kimseye anlattırmayın izleyecekseniz :) hiç bilmiyorsanız filmi 2.kez izleme ihtiyacı duyacaksınız...
yellowred86
yellowred86

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film benim hoşuma gitti. tavsiye ederim sonu farklı biten filmleri oldum olası sevmişimdir.. başları sıkıcı olsa bile filmi sonu kurtarıyor
zzade
zzade

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
MuHTeŞeM
serkan821
serkan821

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
hayatımda seyrettiğim en müthiş film. izlerseniz belkide sizinde hayatınızda seyrettiğiniz en mütiş film bu olabilir. Böyle bir imkan var;)
cansusu86
cansusu86

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
yorumların tümünü okudum nerdeyse millet bi gerilim filminden ne beklio anlamıyorum ki ben şaşırtıcı bi son daha ne yanii... iyi bi oyunucu,iyi bi kurgu daha ne olsun yaaaa şiddetle izlenmesi tavsiye edilir.
misspotter-2
misspotter-2

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
tez filmiyle beni kendine hayran bırakan Amenabar ı bu filmle alkışlıyorum!asla unutamayacağım filmlerden biri oldu
hddes
hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
nicole kidman ın gerçekten en güzel denecek filmi... sahneler gerilim çokk güzel izlenmeli akılda alıcılığıysa muhteşem...