Üçüncü Göz

hilalhosgor
hilalhosgor

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
vizyonda olduğu zaman izlemiştim.yani baya bi önce izledim.ama hala bazı sahneleri aklımdadır.etkileyici bir film.
kadir503
kadir503

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Sam Raimi filminde ailevi ve toplumsal dramatikliği psikolojik, gizem, korku ve gerilim öğeleriye harika harmanlanmış. Bu öğelerin güzel harmanlandığı ender yapımlardan. Sırf bu yanı açısından bile izlenmeye değer.Ayrıca filmi izlerken seyirci kendini katili bulmaya çalışırken buluyor. Bu da filmi sıkılmadan merakla izleyemenizi sağlıyor. Sonu fazla süpriz olmasa da finali filme göre sönük kalmamış.Zaten güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip film beklendiği üzere oyunculuk açısından üst düzeyde.Film belki bir kilometre taşı olması da bence önemli ve izlenmesi gereken bir yapıt.
esat-ozcan
esat-ozcan

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
güzel film ne diyelim.cate ve keanu çok iyi oynamışlar ama filmin eksileri de var tabi
kruvasan
kruvasan

18 Şubat 2002 tarihinde eklendi
Üçüncü göz filmi usta yönetmen Sam Raiminin süslediği Cate Blanchett in resmen yaşadığı.Özlediğimiz tipte bir korku filmi.İzleyin derimBol sinemalı günleeeer
odinhan
odinhan

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gayet basarili...Gerilim yonu agir basan iyi oyunculuklarla bezenmis kaliteli bir film.
ilkerekleme
ilkerekleme

19 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film ama bu filminde korku kategorisine alınıp alınmayacağı tartışılır...ayrıca keanu reevesinde her rölün altından başarıyla kalkabilmesi gerçekten müthiş...:))
serah-keanu
serah-keanu

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yani de diyim. keanu nun bütün filmlerinde böyle kilit replikler oluyo. bitiyosunuz.bu filmdede böyle bir replik vardı.keanu nun bu karakteri favori karakterlerim arasında.hoş hoş ve karizmatikti.tıpkı istediğim gibi :)
miroozkan87
miroozkan87

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
herhalde 2001 yılında izlemiştim güzel sahneler kapsayan gerilim dozu üst seviyede bir film ama sonuç önceden tahmin edilebiliniyor bu nedenle filmden soğumuştum..!
xhero1905
xhero1905

23 Ağustos 2001 tarihinde eklendi
Oyunculuk, konu,sahneler ve finali gayet iyiydi.Kötü film diyenlere katılmıyorum .Gerilimin iyi işlendiği bu filmi beğenerek izledim.
cream-2
cream-2

29 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
Çok büyük umutlarla izlediğim bir filmdi ama hüsranla sonuçlandı. Korku veya gerilime dair hiçbirşey yoktu. Filmin sonu da her ne kadar electrony begense de (mucize bile olsa) çok saçma ve alakasızdı. Cate ve Keanu mükemmeldiler haklarını yemiyelim, atmosfer süperdi ama filmi kurtaramadılar. Zira senaryo hiç iyi değildi.
haceremail
haceremail

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
büyük bir beklentiyle seyrettiğim bir filmdi.
karşınızda korkunç olmayan iyi vakit geçireceğiniz bir film var....
by-bloody
by-bloody

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film etkileyici ama beklediğim kadar görkemli çıkmadı .. 10/5
dawson-creek7
dawson-creek7

11 Ekim 2003 tarihinde eklendi
aslında ben bu filmi izlerken daha ürpertici bi film bekliyordum.keanu reeves da kötü rolde olunca harbiden hoşuma gitti.ama konusu güzeldi.beni şaşırtan sahne joey in sadece külotla kaldıgı sahneydi çünkü hiç onu böyle görmemiş oldugum için cok şaşırmıştım.ama öylede hoşuma gitti:)))) izlenmesi gereken bi gerilim bence.
no-comment-32
no-comment-32

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim izlediğim en iyi fillerden biri temposu yüksek ve bu tempo film boyunca asla düşmüyor her sahnesinde gerilim hat safada izlerken asla sıkılmıyorsunuz eğer izlemeyenler varsa mutlaka izlemelerini öneririm...
denizilke2
denizilke2

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmin sürükleyiciliği ve oyunculuk hakkında çok da söylenebilecek bir sey yok, ama çok bir beklentiyle gidilecek bir film değl, ve yani izlenilmese çok da büyük bir kayıp değil, zaten neyin ne olacığın Cate Blanchett dan once siz anlıyorsunuz 6/10