Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
3,9
adnaniper
18 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Güzel bir film olacağını tahmin ediyorum ama bence genede bekleneni veremeyecek, özellikle arnold diye düşünüyorum. Bu arada film afişindeki hatun şu şekliyle Ebru Şallıya benzemiş :)
inanılmaz bir olay!!!! daha vizyona girmemiş bir filme 517 mesaj yazılmış(henüz şimdilik) ve aralarında birkaç arkadaş herhalde filmin yapım aşamasında setlerde bulunuyor olmalıki filmi eleştirmiş bile... bu nasıl iş yahu?!? daha seyretmediğiniz bir filme nasıl iyi veya kötü diyebilirsiniz?? bu yapılan herhalde şuna benziyor..hakimin karşısına çıkmış olan bir hükümlüye hakim yüzüne bakarak karar veriyor..suçlu!! suçsuz!! aynı bu film için yapılan yorumlar gibi..güzel!!kötü!!! fragmandan bile film eleştirisi yapabilen arkadaşlara kocaman bir bravo..ben hayranlıkla izliyorum sizi... belki şuan çekilen INDIANA JONES IV içinde bir iki eleştiri yazarsınız..