Efsane terminatör filmlerine en ufak bi leke sürmeden ilerleyen müthiş bir devam filmi ? Olaylar birbirine mükemmel bağlanmış ? Aksiyon olarak da insanı doyuruyor film ? İzlenmesini öneririm ? eski filmleri aratmıyor ? 10/9 ?
Seri güzel bir sonla noktalandı. Tabi yeni bir terminatör çok hoş olurdu. Terminatör filmleri çok az bilimkurgu filmlerinde görebileceğimiz seri başarısı gösterdi bence. Makinelerin yükselişi bence baya hoş olmuş. Filmin sonu yeni bir yapıma gebe gibi duruyo dur bakalım neler olacak...
Öncelikle az önce izlediğim bu film hakkında ilk olarak şu cümleyi kurmak istiyorum. Şu ana kadar hiçbir filmde görmediğim kadar aksiyon dolu bir film. Serinin en iyi ikinci filmi Terminatör 2’den sonra en iyi bu film. Ellerinize sağlık. Arnold Schwarzeneger sana yaşlı, işi bitmiş diyenler utansın. Böyle bir fizik ve vücut hiçbir oyuncuda yok. Adam kendine bakmış. İkinci olarak bu filme kötü diyorsanız, olmamış diyorsanız büyük bir ayıp etmiş olursunuz. Filmi kötüleyenler galiba uykulu oldukları bir anda izlemişler filmi. Uykuları öyle ağırmışki filmdeki aksiyonun, güzelliğin farkına bile varamamışlar. 10/10 tek kelimeyle mükemmel.
Arnold'ın göçtüğüne katılmıyorum.Yaşından beklenmeyecek bir performans göstermiş.Temeli sağlam sonuçta.İlk 2 film kadar iyi değil kabul.Ama sert eleştirileri haketmiyor bana göre.
Görsel bir şölene ve Arnold'un karizmasına fazlasıyla doymak istiyorsanız bu filmi mutlaka seyredin. Arnold karizmasından ve performasından hiçbir şey kaybetmemiş. 8/10
serinin bence en güzel filmi.film inanılmaz hareketli.insanı oturduğu yerden biran bile kaldırmıyor.schwarzenegger de olunce tabi filmin kalitesi iyice artıyor.