snowman72
17 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
BU FİLM BİR ÇOK BİLİM KURGU FİLMNE KAYNAKLIK ETMİŞTİR. HATTA BENZERLERİ YAPILMAYA ÇALIŞIMIŞ AMA KÖTÜ TAKLİTTEN ÖTEYE GİDEMEMİŞDİR.DEDİĞİM GİBİ FİLMLERİN FİLMİ GELİYOR.AZ KALDI....
Devam filmi olarak güzel hatta aksiyonu harika.Ama filmde bazı eksiklikler var mesela;Terminatör 1 ve 2'deki içimize işleyen o muhteşem atmosferi ve kurgusu zayıf(müziği,gelecekle ilgili sahneleri vs.).Bu durum bence yönetmenin değişmesinden kaynaklanıyor.Keşke T3 ve T4 ü de efsane yönetmen James Cameron yönetseymiş.Ayrıca john connor rolündeki Nick stahl çok basit ve yapmacık oynuyor.insanlığı kurtaran adam rolüne yakışmıyor.onun yerine daha karizmatik bir oyuncu seçilebilirdi.Terminatrix rolündeki Christina loken çok fazla sinema deneyimi olmamasına rağmen dişi robot rolünün hakkını vermiş.Arnold ise zaten Terminatör filmleri ile ünlenen ve bu filmleri mükemmel robot oyunculuğu ile tek başına götüren bir oyuncu.keşke Arnold T4'de de oynasaymış.Filme dönecek olursak;bazı yerlerdeki komik sahneler(elimle konuş vs.)filme renk katmış:)bu film T4 'e geçiş için uyumlu olmuş.Sonuç olarak yukarıda saydığım eksiklikler olsada.Gerek aksiyonu,heyecanı sürükleyiciliği,gerekse zayıfta olsa kurgusu ve etkileyiciliği ile mükemmel bir film.10/10
Terminatör sevenler ve aksiyon sevenler bu filmden umduklarını fazlasıyla bulacaklardır.Özellikle aksiyon sahnelerini mükemmel yapmışlar.Filmin sonunuda kesip atmamışlar,dördüncü film için açık kapı bırakmışlar.Ufak bir hatırlatma,dördüncü filmde Scwarzenegger inde ufak bir rolü varmış...
ARKADAŞ GERÇEKTEN SÜPER BİR FİLM OLUCAK ŞİMDİDEN BELLİ. 2.FİLMİ YAPILALI TAM 11 SENE OLDUĞU HALDE HALA EN İYİ FİLMLER ARASINDA GÖSTERİLİYOR. KESİNLİKLE 3.DE ÖYLE OLACAK BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK. BEKLİYELİM VE ŞÖLENİ GÖRELİM
SERİNİN HAYRANLARINDAN BİRİ OLARAK; MOSTOW’UN CAMERON’UN KOLTUÐUNU DEVRALDIÐINI ÖÐRENDİÐİMDE EPEYCE ÜZÜLMÜŞTÜM. AMA GÖRDÜÐÜM O Kİ; MOSTOW, MİRASIN ALTINDAN BÜYÜK BİR BAŞARIYLA KALKARAK KARİYERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATIYOR. BANA GÖRE T SERİSİNİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİÐİ TAŞIDIÐI GÖRSEL EFEKT ŞOVLARI DEÐİL, FİLMİN İÇİNE YEDİRİLMİŞ OLAN O TEKNOLOJİ KORKUSU KAYNAKLI BELLİ BELİRSİZ KASVETTİR. FİLMDE İLK BAKTIÐIM DA BU ATMOSFERİ MOSTOW’UN YAKALAYIP YAKALAYAMADIÐI OLDU VE CEVAP KESİN BİR EVETTİ. OYUNCU KADROSU KOMPLE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR VE STAN WINSTON’IN EFEKTLERİ YİNE OLAÐANÜSTÜ. ANCAK FİLMİN EN ÖNEMLİ SEKANSI İSE BENCE TERS KÖŞEYE YATIRAN VE BEKLENMEYEN FİNALİ. KISACA T-3, SERİ İÇERİSİNDE HİÇ DE SIRITMAYAN VE HAYRANLARINI ZİYADESİYLE TATMİN EDECEK ÇOK BAŞARILI BİR KURGU AKSİYON. MATRIX Mİ TERMİNATOR MU GEYİÐİNİN MATRIXÇİ KANADI İÇİN SÖYLEYECEÐİM: FUTURİSTİK FİLMLERİN ATALARINDAN TERMİNATOR’ÜN ÖYLE YA DA BÖYLE MATRIX SENARYOSUNA İLHAM VERDİÐİNİ GÖRSÜNLER. GEYİÐİN HER İKİ KANADI İÇİN DE ŞUNU SÖYLÜYORUM: YA ARKADAŞLAR; FUTBOL MAÇI İZLEMİYORUZ VE HER İKİ SERİNİN DE FARKLI LEZZETLERİ VAR. NEYİN PEŞİNDESİNİZ.
Acaba biz mi filmlerden cok sey bekliyoruz yoksa yapımcılar filmlerle fazla ugrasmadan piyasaya mı sürüyorlar biz matrix 2 yi begenmezken T-3 matrix-2 den cok cok düsük kalitede film o kadar cok abartıldı fakat cok kötü olmus T-3 ismine yakısmadı
Tüm zamanların en büyük Türk terminator fanı olarak bu film oldukça iyi diyorum ama herzaman dediğim gibi 2. film tüm zamanların en iyi bilimkurgu aksiyon filmlerindendir. Ayrıca 4. filmide endişeli ve meraklı olarak bekliyorum zira t3'deki hatalar t4'e sıçrarsa muhteşem serim kötü bir sona erişecek. Bunu ben ve terminator fanları kesinlikle istemiyoruz. Bu filmi yıpratmaya kimsenin gücü zaten yetmez...
tek kelimeyle mükemmelbir film ama bakıyorum ki puanı gitgide düşüyor ve eleştiriler artıyor yapmayaın arkadaşlar sölesenize daha ne olsun doğrusu efsane yani uyuyan dev bidaha uyandı ve şimdiden filmin sonunu merak ediyorum yani terminatör 4 ü
Aslında matrıx fanlarının bu filmi ve filmi sevenlerin neden bu kadar üstüne geldiklerini anlamıyorum sanırım TERMINATOR ün matrıxden daha önce insanlarla makinaların mücadelesini anlatıp ve bir çok sahnesinin TERMINATOR den ilham alınarak çekilmesini kabul edemiyolar yada sır vakit geçirip gıcıklık olsun diye mi bu sayfada yorum yazıyosunuz üstelik işin garip tarafı matrıx in yönetmenleri Washovski kardeşlerin TERMINATOR fanatikleri olması.
offff offf bir insanında sesten hızlı uçması veya düz duvara tırmanması mümkün değil ama filmlerde oluyo dimi. FİLMLE İLGİLİ OLARAK GÖZLÜK OLAYI ARNILDI BİRAZ SÜNEPE GÖSTERMİŞ AMA SONRADAN KARİZMAYI KURTARIYOR.