Efffffsaaaanee yaa Farah zeynep Abdullah efsaaane I saw the movie it was unbelievable story and the real sampiyon is begun ganim ( farah ) the best actress in Turkey now
Türk Sinemasına tekrardan umutla bakmamı sağlayan bir yapıt. En son ne zaman bu kadar güzel bir film izledim bilemiyorum. sanırım bizleri etkileyen en önemli unsur yaşanılmış olması ve o yaşanmışlıkları olduğunca duru gerçeğe bağlı kalınarak yansıtılması Emek çok büyük oyuncuların piskolojik durumu azmi ve gayreti gayet ortada bana kalırsa. öyleki sıradan yapıtlarla asla kıyaslanamaz bir yapıt.Nitekim insanların emek verip ortaya bir eser çıkarmaları alışılmiş bir durum lakin şampiyon filminde kaç tane at vardı ben sayamadım onların eğitimleri ve defalarca çekilmiş sahneler görüyorum ben bu eserde. ve konu muazzam. izlerken güldüm ağladım heycanladım gerildim ve umut ettim. bize sevgiyi umudu insan olduğumuzu tekrardan hatirlattığın için teşekkürker Şampiyon.
Film efsanenin üstünde tamamen gerçek hayatını beyaz perdeye yansıtmışlar Biz bilmezdik bolt pilot Halis Karataş ama cumalibey abimizin sayesinde öğrendik ve iykide bu filme gitmişiz hala hatrladıkca gözlerimiz doluyor muhteşem bi iş çıkarmışlar tebrik ediyorum emeği geçen herkesi Şşşşşş bolt Pilot Geliyorrrrrr
Emin olmadan gittim filme ve ayrıca at yarışına da zerre ilgim olmamıştı ama film bir atın ve Halis Karataş ın hikayesinden çok daha fazlasını sunacaktır size. Şöyle söyliyim eğer hayat mücadelesinde umudunuzu yitirdiğiniz anlarınız oluyorsa ve biraz motive olmaya ihtiyacınız varsa muhakkak izlemeniz gereken bir yapıt.
Bu filme kotü diyen filmden anlamiyordur acik ve net gitsin cizgi film izlesin. Son zamanlarda izledigim en guzel filmlerden birisi izlemeyen cok sey kaybeder siddetle tavsiye ediyorum emeği gecen herkezin emegine saglik..
Muhteşemdi gerçekten. Eski bir olayı harika anlatmışlar uyarlama, oyuncular mükemmeldi. Halis ile Boldinin bütünleşmesi ve bunu kusursuz uygulamalarıda ayrı bir başarı. Kesinlikle izlenmeli!
İzledğimi en iyi filmdi , kesinlikle çıkıp evden koşa koşa gitmeniz gereken bir film . Yanınızda kim olursa olsun isterseniz tek gidin soluksuz izleyecekseniz . Beğenmeyen biri olacağını asla ama asla düşünmüyorum . İyi seyirler
Senaryo gerçek, Karakterler rekortmen, filmde roller vee yönetim güzel. Dahası? Not: Bilimkurgu olarak gelişen teknolojiye rağmen ışın kılıcıyla savaşanlara beş yıldız verenler, Plastik kiyafet giyip binaların tepelerinden atlayan sanal kahramanlara beş yıldız verenler burda öyle veya böyle gerçek yaşamdan trajediye rağmen rekortmen olmasına aldırmadan eleştirmelerine boş verin. Gidin izleyin derim bu karakterler gerçek hatta bunların hayatı film şeriti gibi akıyor. Bnece izlenmeyi kesinlikle hak ediyor. Eleştirenler yeni plastikli kahramanınızı beklemeye devam edin tabi sanalda ve rüyalarınızda yaşatmak için:o)
Bu filme gidipte duygulanmamak,etkilenmemek mümkün değil. Aşk ve duygusal tarzda film sevenler için ideal seçim diyebilirim.Sert erkek imajimiz çizilmesin diye ağladigimi esim gormesin diye ciddi çaba verdim :)
Filmlerde benim en çok dikkat ettiğim şey akıcılıktır bu filmde bu akıcılık kesinlikle çok iyi hikaye su gibi kendi akıyor izleyiciyi zorlamıyor, oyunculuklara özellikle vurgu yapmak istiyorum Ekin Koç Farah Zeynep ve Fikret Kuşkan mükemmel ötesi oyunluk sergilemişler bayıldım, şimdi efendim öncelikle Türk sineması belden aşağı küfürle dolu komedi çakması filmler ile aşkım aşkım modeli saçma aşk filmleri arasına sıkışmış iken bu tarz bir filmi ki bu bir ilk Türk sinemasına kazandıranlara çok teşekkür ederiz bu film çok konuşulacak yıllarca da hatırlanacak bu filmin başarısı yeni akımlara yol gösterecek ve bizi recep ivedik 8 'i izlemekten kurtaracak.Mutlaka izleyin derim.
son dönemlerde izlediğim en iyi türk flimi. emeği geçen herkesi kutluyorum.ayrıca unutulmaya yüz tutmuş kişilerin gerçek hayat hikayelerini yansıttıkları için tebrik ediyorum