Bizim İçin Şampiyon
4,3

Lindausky
Lindausky

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Muthis, gozunu ayirmak istemeden, heyecanli,cok buyuk anlam tasiyan ve ve cok duygulandiran mukkemel bir turk filmi olmus.tekrar ikinci izlemeye dusunmeden giderim.sadece halis karatasin anlamli hikayesinden ziyade,hayvanlarin aslinda ne kadar sadik,duyarli ,fedarkar,hisleri guclu olduklari da deginmis.hayvanlarida sevmemwk mumkun olmaz umarim bu filme birlikte umarin cok sey katmistir ve boyle filmlerin daha cok cekilmesi umuduyla insanlarimiza bu sevgiyi asilamak imkan olur.farah zeynep abdullah,fikret kuskan,ve diger oyunculara da buze bu hikayenin gercekligini yasattiklari icin sonsuz tesekurler.en iyi turk filmlerinden en iyisi olmus .herkesi alkisliyorum buradan.
Saturngez
Saturngez

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film olmuş, mantıksız sahnelere yer verilmemiş, biraz konuşma özürlü olsa da güzel mesaj veriyor.
Gizem E
Gizem E

20 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Çok övüldüğü için izledim. Fena değildi ama anlatılan kadar da müthiş değil. Zaman kaybı sayılmaz. Oyuncuları ve konusu için izlenir.
Melike011yilmaz m
Melike011yilmaz m

10 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Guzel film ama çok sıkıcı . Orta dereceli . Pek tercihim değil ama anlamlı filmler arasında. Tek gidilebilir.
Ertan C
Ertan C

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Belki de yüzüklerin efendisinden sonra izlediğim en iyi film gerçekten harika yapanların çekenlerin ellerine sağlık azıcık bir araştırma yaptım hakikaten büyük emek verilmiş öğrendim oyuncu ekin koç helal olsun sana farah zeynep abdullah sana da fikret kuşkan sana da yani ne diyeyim mükemmel oyunculuklar mükemmel senaryo mükemmel çekim açıları mükemmel müzikler bu kadar yazdım işte gidin izleyin kardeşim..
Ünal Y
Ünal Y

16 Aralık 2018 tarihinde eklendi
En geriden gelenlerin hikayesi gerçekten bir tarihi esere şahitlik ettim bu film iyi pazarlanırsa alt yazılı dublajlı her neyse yurt dışında da çok izlenir tüm dünyada izlenen ilk Türk filmi olabilir bu kadar orjinal bir film anlatsalar inanmazdım izledim hala inanabilmiş değilim bir kez daha gideceğim mutlaka.
Tugce E
Tugce E

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Daha iyi islenebilirdi. Daha duygu yüklü olabilirdi. Kotu degildi ama daha farkli hayal etmistim diyebilirim yorumlara bakarak. Yinede emegi gecenlere tesekkur etmek lazim.
Nazif E
Nazif E

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Bugune kdr izledigim en iyi filmlerden biri.mutlaka izlenmesi grkn ve yureklere dokunan etkileyici bir film olmus
Mefailunfailun
Mefailunfailun

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel olmuş. Oyuncular, çekim hepsi çok güzel. Müslüm filminden hiçbir eksiği yok. Beklediğimden çok iyi.
Gozde C
Gozde C

7 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Müslüm den sonra izlediğim en harika filmdi Farah zeynep yapmış yapacağını kesinlik izlenmesi gereken bir basarı aşk filmi spoiler:
bilge d
bilge d

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
okadar guzeldiki kesinlikle gidin emegi gecenlere tesekkurler oyunculuklar müthişti iyiki gitmisim önyarginizi yikin deger
Gamze A
Gamze A

9 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film. Samimi sıcak be çok güzel  her anını keyif ile izledik. Emeğinize yüreğinize sağlık
Eda Metin
Eda Metin

11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
hafta sonu beklentimin altında bir film izledim. ay yapım bence daha kötü bir film izletemezdi bize.
Gokhankurt922
Gokhankurt922

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
bukadar reklam yapılmış bir film. 15 yıllık çakma bir senerya. sinemamız ne hallere düşmüş yazık! film başlı başına fiyasko.
Arda E
Arda E

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Son yillarda yapılmış en güzel filmlerden biri.. gerçek hikaye perdeye nasıl aktarılır en guzel örneği.. film bittiginde yerinizden kalkamiyorsunuz