Bizim İçin Şampiyon
4,3

Umut U
Umut U

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten süper bir film. Tereddüt dahi etmeden çoluğunuzla çocuğunuzla gidebilirsiniz. Oyunculuklar da süperdi.
Berat B
Berat B

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle gidilmesi gereken bir film. Her sahnesi her ani muhtesemdi .Suana kadar izledigin en iyi türk filmlerinde ilk 10'a kesinlikle girer,emeklerine saglik
Büsra A
Büsra A

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş .. Hakikaten Türk Sinemasında böyle yapıtlar görmek gurur verici .. Dostluğun ve umudun hikayesi .. Mutlaka tavsiye ederim :)
Ruziye D
Ruziye D

28 Aralık 2018 tarihinde eklendi
E desem az gelecek. Oyunculuklar senaryo ve tabi ki yönetmenin başarısı... Bold pilot un gözünden bile sahneler vardı ve at gerçek bir oyuncu olarak oynatılmış. Çekimlerdeki ince detaylar da benim çok dikkatimi çekti açıkçası. Film de Dangal ı izlerken hissettiğim şeylerin benzerini hissettim. Alt tarafı Bi güreş yani nasıl harika Bi film olabilir ki böyle bir öyküden demiştim. Bu filmi de ilk görünce alt tarafı Bi yarış atı ve jokey nasıl harika Bi film çıkabilir ki diye düşünmüştüm. Gerçek bir başarı öyküsü ve gerçek bir aşk mükemmel bir şekilde aktarılmış beyazperdeye.. Yönetmen, senarist, oyuncular hepinizi ayakta alkışlıyorum
Mehmet10balkan
Mehmet10balkan

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
İyi bir çukur izleyicisiyim bu kadar reklamdan sonra tabiki merak ettim gittim ancak dizide bu kadar reklam olurda filmde olmaz mı? 35 dk reklam izkedik yazık günah ya paramızla reklam izliyoruz. Filme gelince de burada 5 yıldız puan verip yorum yazan arkadaşlara da helal olsun bu mu 5 yıldızlık film hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum çok sıradan bir film olmuş.İyi bir reklam izleyicisiyseniz muhakkak gidin zira başka bişi de yok
Oykukaraman85
Oykukaraman85

11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
çok film izleyen bırısı olarak hiç beğenmediğimi dile getirebilirim. bukakar reklamı yapıldı izleyiciyi sınemaya davet ettırdı ama keşke hakkını verebilseymiş
Mehtapekinci88
Mehtapekinci88

11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
çok saçma buldum. tavsiye etmeyeceğim bir film. bir sinema filmı bukadar basit olmamalıylı. paranız boşuna gitmesin
Meltemozmen92
Meltemozmen92

11 Aralık 2018 tarihinde eklendi
iyi bir çukur izleyıcısıyım. okadar reklamı yapılan bir film, bukadar basit olamazdı. tavsıye etmıyorum. paranız boşuna gitmesin!!
Gardash001
Gardash001

19 Aralık 2018 tarihinde eklendi
harika mükemmel müthiş fevkalade süper bir film, bu film sinemamızda çığır açacaktır çok önemli bir eser olmuş kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
Salih S
Salih S

6 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Izledikten sonra Iyi ki gelmişim diyeceğiniz bir film . Hem komik anlar hem heyecanlı anlar hem de duygusal anlar içeren film 1 sn bile sıkmadan kendini izlettirdi. Emeği geçen tüm herkesin ellerine sağlık
Aysel K
Aysel K

11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Şampiyon yilinsampiyon filmi olmaya aday..efsane olmuş.. ata da oyuncuların yeteneğine de bayıldım...
MELTEM Y
MELTEM Y

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
başarılı gençlerimizden muhteşem bir film. Bütün salon filmin sonunda ayağa kalkıp alkışladık düşünün.. Bol ağlamalı bol gülmeli , üzülmeli, herşeyden biraz biraz olan güzel bir film
Erkan D
Erkan D

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel , paranızın hakkını veren bir film , sazan sarmalına düşme sazanlığı yapmayın :)
izmirli o
izmirli o

21 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Gitmeyen cok uzulur 3 kere izleeim sinemada hala gec kalmis degilsin hala vizyonda tavsiyedir arkadaslar
ahmet a
ahmet a

8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Arkadaşlar. Şikeci azmettirici jokey halis karataş..Film de yalnızca bold pilot gerçek..Begüm başka biriile evliydi..evli biri.ile gizli ahlak dışı aşk yaşadı..Begüm in yuvasını yıktı.ve kadın kanser oldu öldü..