Bizim İçin Şampiyon
4,3

Hatun D
Hatun D

13 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Cok güzel bir filmdi. Son zamanin en iyi filmi diyebilirim. Zamanin nasil geçtiğini anlamiyor insan filmi izlerken.Gözyaşlarıniza hakim olamıyorsunuz cok etkileyici.
Umut C
Umut C

14 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Türk Sinemasının unutulmayacak filmlerinden biri olmuş... bir insanın hayata tutunması için verilen mücadele ve başarılı bir film olmuş...bu film fazlasıyla izlenmeyi hak ediyor....Ben Bol Pilot ı 8 yaşında babamın omuzlarında hipodromda görmüştüm ilk.. ve bana o günleri hatırlattı.... Farkı 5 Boya kadar çıkarıyor, BOLD PİLOT GELİYORRRRRRRRRR....
Caner Ege
Caner Ege

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bir film olmuş oyunculuklar,konusu herşeyi çok iyi hikaye çok dokunaklı ağlama garantili :)
Beyza S
Beyza S

15 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Daha once cok fazla dinledigim bir hikayeydi. Halis karatas'i uzun zamandir takip ediyordum. Sevecen ve mutevazi tavirlari cok hos gercekten. Artik boyle insanlara nadir rastlaniyo. Bold pilot efsane bir atmis babam dahil bir cok aile buyugumden dinlemistim. Fragmani ciktigi andan itibaren merakla bekledim,filmine de gittim. Umut ve sevgiden yola cikilmis bir senaryo ve muhtesem oyunculuklar. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Heyecanla ve merakla izledim,herkese iyi seyirler.
Ceylin N
Ceylin N

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Cok güzeldi sonuna kadar hak ediyorlar 5 yildizi gidilmesi gerken bir film emeği gecen herkesi tebrik ederim
Fatih T
Fatih T

16 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir film izlemeyen çok şey kaybeder. Böyle filmlerin sinemada daha fazla çekilmesi lazım.
Levent A
Levent A

16 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Şidmi çıktık filmden(çok fazla bişeyler yazmaya gerek yok ama 100 karakter yazılmalı diyor sırf onu doldurmak için bu kısmı yazdım) kesinlikle izleyin, izlettirin! Mükemmel ötesi..
Deniz A
Deniz A

16 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle film bir “at yarışından” ibaret değil. Hayatın içinden bizden... Gerçek hayat hikayesi ancak bu kadar güzel yansıtılır. Bu filmi izleyip bu hikayeyi öğrendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Birçok filmden çok daha iyi gişeyi hak ediyor lütfen izleyin. Filmin sonunda da tüm salon ayakta alkışlamayı unutmayın!
Burak C
Burak C

16 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izledigim en iyi filmlerdendi 3.5 yildiz olmasi gercekten uzucu olmus okadar akici bir film ki sıkılmaya zaman yok kufur yok gayet basarili olmus ins izleyicide hakkinizi werir
Ferdi-Yusuf Y
Ferdi-Yusuf Y

17 Aralık 2018 tarihinde eklendi
İl defa bir filimde izleyicilerin filim bittikten sonra bile tüm yazıları okumak için salondan çıkmadığına şahit oldum....Hayatımda ne at yarışı seyrettim nede oynadım.. Gerçekten mükemmel bir film yapılmış emeği geçen herkese teşekkürler..
M.FURKAN T
M.FURKAN T

22 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gercekten harika bir film olmus oyunculuk hikaye cekim turk halkinin ne kadar umutlu heyecanli sevecan mahsum bir halk oldugu insanlarin hicbir zaman umudugunu kaybetmemesi gerektigini anlatan bir hikaye SAMPiYONU Herkes izlemeli
ozgur y
ozgur y

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir film bol gişeli olur umarım spoiler:
Selimcan O
Selimcan O

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
valla bır bu fılımde agladım bırde dag 2 filim de hosuma gitti ay yapım cok tesekur ederim bir kere daha atları sevemeyi gosterdi bana tesekurler
harun e
harun e

25 Aralık 2018 tarihinde eklendi
2018 yili icerisinde müslüm filmi ile beraber izlediğim en GÜZEL film diyebilirdim filmde emeği geçen herkese teşekkür ederek isterimm...
Mehmet Ali Y
Mehmet Ali Y

26 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Bu filme 4 yıldız veren arkadaşlar kesinlikle kör ya da sağır olmalı.Türkiyede yapılmış en iyi filmlerden teki başka yok.Bittiği için üzüldüğüm tek film.Eleştrmen bazı gazete ve yazarlar nereleriyle izlediler de tek yıldız verdiler merak içindeyim.Mubala etmiyorum film 10 numara 1000 yıldız.
Tam bir aile filmi.ya anlatmakla bitmez işin özü.Yazarından oynayanına ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.1+1=1
Seni unutmak imkansız bold pilot-Halis KARATAŞ-Begüm AKMAN.
Biz sizi çok sevdik.bütün yıldızlar sizin olsun 5 yıldız bence az kalmış.izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.kendilerinden bir parça da olsa birşeyler bulabilecekleri bir film....