Bizim İçin Şampiyon
4,3

Mehmet Ali Y
Mehmet Ali Y

26 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Bu filme 4 yıldız veren arkadaşlar kesinlikle kör ya da sağır olmalı.Türkiyede yapılmış en iyi filmlerden teki başka yok.Bittiği için üzüldüğüm tek film.Eleştrmen bazı gazete ve yazarlar nereleriyle izlediler de tek yıldız verdiler merak içindeyim.Mubala etmiyorum film 10 numara 1000 yıldız.
Tam bir aile filmi.ya anlatmakla bitmez işin özü.Yazarından oynayanına ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.1+1=1
Seni unutmak imkansız bold pilot-Halis KARATAŞ-Begüm AKMAN.
Biz sizi çok sevdik.bütün yıldızlar sizin olsun 5 yıldız bence az kalmış.izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.kendilerinden bir parça da olsa birşeyler bulabilecekleri bir film....
harun e
harun e

25 Aralık 2018 tarihinde eklendi
2018 yili icerisinde müslüm filmi ile beraber izlediğim en GÜZEL film diyebilirdim filmde emeği geçen herkese teşekkür ederek isterimm...
Unsal C
Unsal C

25 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film değil başka bişey yapmışlar bence muhteşemdi müslüm filminide beğenmiştim ama bu çok farklı böyle flim yapın 3 kere 5 kere izleyelim
Ilkay G
Ilkay G

11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Artık Türk sinemamız konu bulmakta güçlük çekmiyor. Konu ,kadro , görüntü kalitesi tam bir ahenk içinde. Herkese tavsiye ederim
Adem C.
Adem C.

25 Aralık 2018 tarihinde eklendi
2 kere gittim 3 üncü kez gidebilirim muhtşem efsane mutlaka izlenmesi gereken bi film .getek kurgusu konusu gerçek hikaye olması ço etkiliyor efsane
Ünal Y
Ünal Y

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Son yıllarda çekilmiş en iyi Türk filmlerinden konusunu ve oyuncakları mükemmel performansları takdiri hak ediyor
Büsra A
Büsra A

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş .. Hakikaten Türk Sinemasında böyle yapıtlar görmek gurur verici .. Dostluğun ve umudun hikayesi .. Mutlaka tavsiye ederim :)
Bilge A
Bilge A

24 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bi film. Tek bir saniyesinde sıkılmadan izledim. En sonundaki röportajda çok etkilendim. Kesinlikle izleyin!!
Lindausky
Lindausky

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Muthis, gozunu ayirmak istemeden, heyecanli,cok buyuk anlam tasiyan ve ve cok duygulandiran mukkemel bir turk filmi olmus.tekrar ikinci izlemeye dusunmeden giderim.sadece halis karatasin anlamli hikayesinden ziyade,hayvanlarin aslinda ne kadar sadik,duyarli ,fedarkar,hisleri guclu olduklari da deginmis.hayvanlarida sevmemwk mumkun olmaz umarim bu filme birlikte umarin cok sey katmistir ve boyle filmlerin daha cok cekilmesi umuduyla insanlarimiza bu sevgiyi asilamak imkan olur.farah zeynep abdullah,fikret kuskan,ve diger oyunculara da buze bu hikayenin gercekligini yasattiklari icin sonsuz tesekurler.en iyi turk filmlerinden en iyisi olmus .herkesi alkisliyorum buradan.
Sefa B.
Sefa B.

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş. Hem yaşattığı duygular açısından hem de filmdeki oyunculuklar ve senaryo açısından. Filme gidin pişman olmayacaksınız. Diyeceklerim bu kadar
betül y
betül y

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
KESİNLİKLE İZLENMEYE DEGER BİR FİLM OLMUŞ.LİSE YILLARIMA GÖTÜRDÜ BENİ...BANA GEÇİRDİĞİ DUYGUDAN DOLAYI 5 YILDIZ VERDIM...GÖRÜNTÜ KALITESI,OYUNCULUKLAR VE GERÇEK HIKAYE OLMASI AYRICA CEZBEDICİ YANIYDI...PARANIZ BOSA GITMEZ BENCE...
Selimcan O
Selimcan O

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
valla bır bu fılımde agladım bırde dag 2 filim de hosuma gitti ay yapım cok tesekur ederim bir kere daha atları sevemeyi gosterdi bana tesekurler
ozgur y
ozgur y

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir film bol gişeli olur umarım spoiler:
Berat B
Berat B

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle gidilmesi gereken bir film. Her sahnesi her ani muhtesemdi .Suana kadar izledigin en iyi türk filmlerinde ilk 10'a kesinlikle girer,emeklerine saglik
Nurcan B
Nurcan B

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Ekin koç un muhteşem oyunculuğu ve çok güzel bir yaşama tutunma azmi. Kesinlikle gidilmesini tavsiye ederim.
Begüm Atman in hayat savaşı 'Hayat her zaman ,mücadele etmeye değer. ' dedirtiyor