Yaşam Kanıtı
3,6

ozanhamdi
ozanhamdi

13 Nisan 2004 tarihinde eklendi
İki starın da izlediğim en kötü filmi. Kısa süreli aşklar kariyeri kötü etkiliyor demek ki...
ynarcin
ynarcin

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok sıkıcı ve sıradan bir film.hiçbir artısını da göremedim.özellikle afişine bakılırsa heyecan kasırgası bir film gibi geliyor ama hiç alakası yok sonu da belli zaten.135 dakika boyunca şu adamı kurtarsınlar da film bitse diye bekliyorsunuz.

4/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Senaryo iyi değildi.Meg Ryan ve Russell Crowe arasındaki yakınlaşma çok yüzeysel.Öyle bi durumda iki kişinin birbirinden hoşlanması çok itici de duruyor aynı zamanda.Yani bu yakınlaşma zaten senaryoda yazdığı için var.Onun dışında filmde pek fazla bi özellik yok.Kolayca tahmin edebilirsiniz olayların gidişatını.Çerezlik bir film işte. 5/10
saltans
saltans

1 Aralık 2001 tarihinde eklendi
Sinemadaykn eleştrilerden dolayı izlememiştim bu hafta sonu için DVD sini kiraladım.Russel Crow rölünün hakkını veriyor fakat aynı şeyi Meg Ryan için söyleyemeyeceğim bu kız Tom Hanks karşısında şirin kız olarak iş yapıyor ama ne kocası kaçırılmış ve fidye istenen bi eş olarak nede o sırada iş yaptığı adama aşık olan biri rolünde hiç gerçekci değil vasatın üstünde bir film....
zamazingo44
zamazingo44

18 Mart 2004 tarihinde eklendi
Kötü bir filmdi.Filmi evde VCDden arkadaşımla izledim.Çok uykum vardı ve arkadaşım yanında olmasaydı kesinlikle uyuyacaktım.Kadrosuna rağmen film kötü.Boşuna izlediğimi düşünüyorum.
tolga-sengul
tolga-sengul

7 Mart 2001 tarihinde eklendi
belki farkında değilsiniz ama burası Yaşam Kanıtı filminin forumu arkadaşlar. Crowe''un forum alanı değil. Eğer yorumunuz varsa film hakkında olsun. Crowe''un iyi bi oyuncu veya iyi bi adam olması filmin iyi olduğu anlamına falan gelmiyo ayrıca..
berkut-2
berkut-2

6 Mart 2001 tarihinde eklendi
fimin sonunda meg ryan ölüyo şaka şaka filme birazdan gideceğim dönüşte anlatırım