Bence gelmiş geçmiş en iyi soygun filmlerinden biri.Böyle bir kadroyu bir arada görmek büyük bir şans.Muhteşem kurgu,muhteşem senaryo,muhteşem oyunculuklar.Türünde bir başyapıt diyebiliriz bu filme.Filmdeki zeki espriler filmin tadını dahada güzelleştiriyor.Mutlaka izlemeniz gereken bir film,keyif alacağanız garanti.İyi seyirler.9/10
ocean's eleven mükemmel harika bir filmdi.gerçekten çok beğendim.çok başarılı.ama ben aynı başarıyı ocean's twelve de bulamadım.thirteen i izlemedim.inşallah onda da hayal kırıklığı yaşamam.
oyuncular mükemmel.senaryoda güzel.soygunun işlenişi biraz daha güzel olabilirdi çok kısa geçiştirilmiş gibi geldi .bence bu filmin süresini biraz daha uzatmak hiç de fena olmazdı.ama yinede benden 9/10 .
tarzının en iyi örneklerinden...oyuncu kadrosu muhteşeme yakın,bu kadar beğenilmese zaten 13e kadar gtmezdi...akıllıca kurgulanmış,eğlenceli bi soygun filmi...