Güzel Dedektif
3,9

kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben gercekten çok beğendim bu filmi...Son derece sevimliydi Sandra Bullock ama bence 2.si bunun kadar güzel olmadı sanırım daima ilkler daha iyi oluyor =)
hafize-2005
hafize-2005

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sandra bullockun en başarılı filmlerinden bence çok eglenceli ve komik ii vakit geçirmek için birebir... sandra yine muhteşem filmde oyuncular ii oyunculuk ii bence ii bi film arşivlerde olması gerekir :)
thedeadlock83
thedeadlock83

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ehh işte vasat denmez ama iyide denmezki 5/10
harun-41-kocaeli
harun-41-kocaeli

16 Nisan 2003 tarihinde eklendi
sandra bullock bir harika olmuş filmin konusu klasik bir konu ama eğlenceli bir film. yardımcı oyuncularda oldukca başarılı.
hellboy87
hellboy87

23 Mart 2005 tarihinde eklendi
sandra bullock un en güzel komedi filmi bence.1 nisanda ikincisi geliyomuş haberiniz olsun.bu filmi izlemediysenizmutlaka izleyin,ikincisini de kaçırmayın.1.NİSAN.2005
selma-tezer
selma-tezer

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
gercekten güzel ve eglenceli bir film.Özellikle Bosson'ın ünlü sarkısı "one in a million" esliginde kızların dans ettigi bölüm süper!!!Gülmek ve eglenmek icin ben izleyin derim:)
Said Yılmaz
Said Yılmaz

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
fena bi film değil 10/8
tosun_pasa
tosun_pasa

9 Mart 2021 tarihinde eklendi
Güzel zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bir film. O zamanlar çok popüler olan güzellik yarışmaları eleştirilmiş. Sandra Bullock bu film de çok sevimli.
alestacaptain
alestacaptain

8 Mayıs 2001 tarihinde eklendi
Sandra''ya evlenme teklif etmeyi düşünüyorum umarım geri çevirmez yoksa bi daha gülmem ona...
meer-schaum
meer-schaum

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
sandra bullock un tüm çekiciliğini masumluğunu ve güzelliğini ekrana yansıttığı film bence konusuda güzeldir severek izlemişimdir tüm sandra bullock hayranlarına ve ortayaşlı anne babalara hatta biraz da gülmek isteyen gençlere tavsiye edilesi filmdir
Luis-Fernando
Luis-Fernando

22 Şubat 2005 tarihinde eklendi
en çok sevdiğim film!
selin0190
selin0190

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film çok güzel olmuş zaten sandra da ayrı bir güzellik katmış çok komik ve izlerken hiç sıkmayan bir film olmuş harika bir film olmuş
gokhanhelsing
gokhanhelsing

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
cok güzel komik bir film ama iyi bir rol oynamş ve güzelligi ayrı birenk katmış sandra bullck un ben 10 üzerinden 10 verdim eglenmek isteyenlere göre bir film.