canac16
16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kotu ve sıkıcı filim bu filmin nasıl olupda ilk 10 arasında yer aldıgına inanamıyorum yorumlara aldanıp sakın izlemeyin berbat ve otesi gercekten cok kotu vaktinizi bos harcamıs olursunuz cok kotu sakın yapmayın.
Film sanki savaş zamanı çekilmiş videoların birleşimi gibi ;bağırma sesleri, silah sesleri, ölüm çığlıkları. 2 saatin sonunda kafanız kazan gibi oluyor. Pek önerdiğimi söyleyemem
Film çok gürültülü, sanırım savaşın stresini anlatabilmek için bu yolu seçmişler. Ama o gürültü ve kamera açıları katarsiz yaşamanızı engelliyor. Perde de insanlar yakılıyor. Öldürülüyor. Seyirci hiç etkilenmiyor. Filmde görsel effectlere çok uğraşılmış binaları gerçekten yakıp havaya uçuruyorlar ama hiç etkileyici değil.
Gel ve gör bir çocuğun gözünden savaşı, ayrılığı ,yalnızlığı anlatan rus sinemasının usta anlatımıyla tekrar tekrar izlenecek bir başyapıt olarak gördüğüm gel ve gör isimli film kolayca unutamılayacak sahneleriyle özellikle son yarım saatinde doruğa çıkan humanist yaklaşımıyla 10 üzerinden 10 numara filmdir şahsi kanaatim.
filmi az önce izledim . nazi katliamlarını daha önce çoğu filmde de izlemiştim ancak bu filmdeki en insanlık dışı olanlarındandı galiba.film beni tatmin etti , öyle başyapıt denilecek kadar olağanüstü bir film değil ama seyirciyi etkiliyor , en azından ben bu tür sahnelere alışkın olduğum halde etkilendim.izleyin derim10/7.5 (kesinlikle sıkıcı değildi , bazı arkadaşlar o tür yorumlarda bulunmuşlar)
ya yorumlara bakarak izledim ama benim için hayal kırıklığından öte bir şey yoktu.Piyanist, schindlerin listesi ve adını hatırlayamadığım bir sürü katliam filmi izledim fakat açıkçası en kötüsü bu oldu. 14 yaşındaki bir çocuğun gözleriyle savaşı tasvir etmek güzel fakat bana göre kesinlikle ilgi çekici değil.Bu tarz filmlerden insanların çok büyük beklentisi oluyor zira gerçek olaylar anlatılıyor.milyonlarca insan katlediliyor savaşta 47 milyon insan ölüyor filmin sonunda da belarusta yüzlerce köy yakıldı deniliyor fakat gösterimde yakılan 2 adet ev var, toplasanız 2 tank 60-70 alman askeri 50-60 rus milis ve filmin başından sonuna kadar yüzünde acı bir ifade olan çocuk...nasıl bir bakış açısıdır bilemem ama ben hiç beğenmedim ve beğenenleri de anlayamıyorum.