butun gerılım fılmlerını ızledıgım ıcın bu tur fılmler benı korkutmuyo. freddy ya da jason cok komık gelıyolar artık. freddy her zamankı gıbı formunda. ama psikopat bı jason var karsısında. bazı sahneler cok guzel. adamım jason daha da guzel.cok karızmatık olmus yıne:)
şunu söylemek istiyorum bu film kotkutmak için değil EĞLENDİRMEK İÇİN YAPILMIŞTIR. hala bu filmin neresi korkunç falan diye eleştirmeyin bu eğlenceli filmi
bence bu filmde freddyle jasonunu karşılaşması çok güzel olmuş.sıkılmıştık ha bire jason kovalasın insanlar kaçsın yada freddy öldürmesinden ikiside kaçmadan saklanmadan savaşıolar son 20-30 dk sahneleri filmin en güzel yerleri (heleki o tarpito sahnesi;)) 10/9
Walla çok ilginç bir filme benziyor.Fredy ve Jason'un karşılaşması izlenir yani.Her ikisinin de işi zor.Fredy'nin rüyalarda beş bilinmeyen denklemlere benzeyen bir yenme formülü var ama bulabilene aşkolsun.Jason desen adam bir türlü ölmek bilmiyor.Bıçaklandı,vuruldu,yakıldı,göle atıldı hatta öldürüldü yine de ölmedi.Güzel olacak güzelllll!!!!
Ben bu filmin neden Ronny Yu’ya teslim edildiğini çok merak ediyorum.Kariyerinde kalbur üstü bir film yapabilmiş miydi acaba Ronny Yu?Bu film de bir çok korku filmi gibi çoğu yerinde ses efektlerine başvuruyor.Ve ses efektleri dışındaki bölümler de pek korkutmuyor.Ama geriyor.Yine de sadece son bölümü için bile seyredilebilir bir film olduğunu düşünüyorum ben.Zaten bundan başka da pek orijinal bi tarafı yok.Bir de şu var: Filmde Freddy tek kötü karaktermiş gibi gösteriliyor.Ben buna şaşırdım açıkçası (Jason’ı daha çok sevmeme rağmen).Bu da farklı bir bakış açısı olsa gerek. 6/10
freddy'yi elm sokağından tanıyordum. Ama jasonu ilk defa izledim. Soğukkanlılığı mükemmeldi. film sonundaki kapışmalarını bütün korku filmi severlerin görmesi lazım. Filmin sonu devam filmine göz kırptı. Merakla bekliyorum