aydogmus
26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Türkiye'deki dağıtıcı firmaların kafasını kırmak lâzım. Abidik gubidik filmler hemen vizyona giriyor, bunun ne zaman gösterileceği bile belli değil. Allah bilir 2004'ün baharına filan atarlar.
Ne diyim böyle filmler sinemada izlenir mi yaw? Yazıktır. Tamam türün meraklılarına saygım var. İkisi de kült film listelerinde. Ancak yeter demek istiyorum artık. Gözünü para bürümüş Hollywood maymunları bu kadarını da yapmayın kardeşim. 6-7 kişi gülmek için evinde seyredebilir bu filmi. Ama dedim ya buna gerek yoktu. Zaten yeterince film var böyle. Alien vs. Predator projesi sonuna kadar işler. Çünkü iki karakter(ler) de izleyici yeterince yerinden zıplatan, adam gibi bilim-kurgu filmlerinin karakterleri. Ama bir daha adında vs. olan bir film çekilmesini istemiyorum. Saygılarımla...
lordgoshin önceki yazılarında bu ikilinin karşılaşmasını saçma bulduğunu yazmışsın.sen ki en fazla haberi getiren ve bu filmi en fazla desekleyen kişiydin.yakıştıramadım.
bu filme bitmedim desem yalan olur hele fredy ve jason kapışması beni gülmekten öldürdü fredy kadar komik ve jason kadar karizmatik bir katilin kapışması gayet komik olur çünkü ölen olmaz
buraya yazanların yazdıklarlnln bir cogu bence sacmalık.size soruyorum bi korku filminden ne bekliyorsunuz?adamlar ne yapsa size sacma geliyo...bence bu filmde çaki'nin gelini gibi kult olcak.freddy de jason da korku filmlerinin en onemli karakterleri.sizce elm sokagı kabusu ve 13. cuma neden bu kadar tuttu?tabiki katillerin sayesinde.bu filmlerin kultlesmesini saglayan,korku filmlerine yeni bir anlam katan freddy ve jason'a ve onları yaratanlara tskkrler...
öncelikle bu filmi eleştiren arkadaşlara sesleniyorum:bu filmler yani:freddy,jason,michael myersın filmlerinin belli bir hayran kitlesi var ve tutku derecesinde seviyorlar,yani bütün film boyunca isterse ip atlasalar yinede izlenir yinede izlenir,artık bunu anlayın.belki 10u haketmiyor ama sırf sizin gibi düşünenler yüzünden 8 vermiyorum 10 veriyorum.
Tek kelimeyle saçmalık.. Nası 6,7 onu anlamış değilim. Türkler çekseydi böle bir filmi 2 fln olurdu galiba ortalaması.. Kesinlikle zaman kaybı, uzak durun derim 1/10