Freddy Jason’a Karşı
3,4

aydogmus
aydogmus

26 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Türkiye'deki dağıtıcı firmaların kafasını kırmak lâzım. Abidik gubidik filmler hemen vizyona giriyor, bunun ne zaman gösterileceği bile belli değil. Allah bilir 2004'ün baharına filan atarlar.
revengacrw
revengacrw

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şaka gibi bir film. 2 seriye de yapılan büyük bi saygısızlık bence. daha şakası için bkz. çaki
ttdarkness
ttdarkness

21 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Ne diyim böyle filmler sinemada izlenir mi yaw? Yazıktır. Tamam türün meraklılarına saygım var. İkisi de kült film listelerinde. Ancak yeter demek istiyorum artık. Gözünü para bürümüş Hollywood maymunları bu kadarını da yapmayın kardeşim. 6-7 kişi gülmek için evinde seyredebilir bu filmi. Ama dedim ya buna gerek yoktu. Zaten yeterince film var böyle. Alien vs. Predator projesi sonuna kadar işler. Çünkü iki karakter(ler) de izleyici yeterince yerinden zıplatan, adam gibi bilim-kurgu filmlerinin karakterleri. Ama bir daha adında vs. olan bir film çekilmesini istemiyorum. Saygılarımla...
yoda3-2
yoda3-2

17 Temmuz 2003 tarihinde eklendi
lordgoshin önceki yazılarında bu ikilinin karşılaşmasını saçma bulduğunu yazmışsın.sen ki en fazla haberi getiren ve bu filmi en fazla desekleyen kişiydin.yakıştıramadım.
MuR@T G.
MuR@T G.

12 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Bu filmden sonra artık yeni bir furya başlar ''Hannıbal ile Mich.Myers'', ''Terminatör ile Neo'', ''Gladyatör ile CesurYürek''... vs...vs...
tutkunum41
tutkunum41

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
TAm bir korku Show güzel bir film...
texas-ranger
texas-ranger

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu filme bitmedim desem yalan olur hele fredy ve jason kapışması beni gülmekten öldürdü fredy kadar komik ve jason kadar karizmatik bir katilin kapışması gayet komik olur çünkü ölen olmaz
storyofalonelyguy182
storyofalonelyguy182

17 Nisan 2004 tarihinde eklendi
buraya yazanların yazdıklarlnln bir cogu bence sacmalık.size soruyorum bi korku filminden ne bekliyorsunuz?adamlar ne yapsa size sacma geliyo...bence bu filmde çaki'nin gelini gibi kult olcak.freddy de jason da korku filmlerinin en onemli karakterleri.sizce elm sokagı kabusu ve 13. cuma neden bu kadar tuttu?tabiki katillerin sayesinde.bu filmlerin kultlesmesini saglayan,korku filmlerine yeni bir anlam katan freddy ve jason'a ve onları yaratanlara tskkrler...
korkumania
korkumania

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
öncelikle bu filmi eleştiren arkadaşlara sesleniyorum:bu filmler yani:freddy,jason,michael myersın filmlerinin belli bir hayran kitlesi var ve tutku derecesinde seviyorlar,yani bütün film boyunca isterse ip atlasalar yinede izlenir yinede izlenir,artık bunu anlayın.belki 10u haketmiyor ama sırf sizin gibi düşünenler yüzünden 8 vermiyorum 10 veriyorum.
erdi1990-kasparov
erdi1990-kasparov

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
korku ve aksiyon yönunden 1 numara.
cevger
cevger

31 Mart 2004 tarihinde eklendi
Çok kötü olmuş. Hiç beğenmedim. Boş yere para verip gitmeyin.
ugureryilmaz
ugureryilmaz

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Utku.. sahsen Bende Bı korku fılmı hayranıyım En sevdıgım tur korku turu.. Sınemada olupda kacrıdgım Korku fılmı yok ..4 gozlede Vızyona gırecek korku fılmlerını Beklerım her zaman.. Ama bu fılımın bence korkuyla falan alakası yok Korkudan cok komedıye benzıyo ..Eskı Fredy klasıklerıne bı sey dedıgım yok Ama kalkıp bu ıyıllarda Boyle bı sacmalaıgın yapmanın alemıde yok..Tekken dovus oyunlarına benzıyo :))
p-sawyer-bengi
p-sawyer-bengi

20 Aralık 2003 tarihinde eklendi
filmi buyuk bir merakla bekliyorum!!!
requiem87-2
requiem87-2

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle saçmalık.. Nası 6,7 onu anlamış değilim. Türkler çekseydi böle bir filmi 2 fln olurdu galiba ortalaması.. Kesinlikle zaman kaybı, uzak durun derim 1/10
varisler3
varisler3