Freddy Jason’a Karşı
3,4

teoberk3131
teoberk3131

31 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
FREDDY VS JASON AMERİKADA BİR HAFTA ÖNCE GÖSTERİMİNE BAŞLANDI.HOLLYWOOD’UN EN ÜNLÜ İKİ CANİSİ, FREDDY KRUEGER VE JASON VOORHEES’İN BULUŞTUÐU FREDDY VS. JASON FİLMİ (FREDDY JASON’A KARŞI), ABD’DE VİZYONA GİRİŞİNİN İLK ÜÇ GÜNÜNDE 36.4 MİLYON DOLAR HASILAT YAPTI. 30 MİLYON DOLARA MAL OLAN FİLM BÖYLECE ÜÇ GÜNDE MALİYETİNİ ÇIKARDI.AMERİKA’DA GÖSTERİLEN FİLMLERİN TÜRKİYE VİZYONU SÜRESİ HİÇ BİRBİRİNİ TUTMUYOR.BAZEN BİR HAFTA SONRA VİZYONA GİRER,BAZENSE 2 AY GEÇMESİNE RAÐMEN GÖSTERİLMEZ.BAŞKA BİR SİNEMA SİTESİNİN DİREKTÖRÜNE ATTIÐIM MESAJA CEVAP OLARAK FREDDY VS JASON’UN YENİ SEZONDA VİZYONA GİRECEÐİ İÇİN KESİN BİR TARİH OLMADIÐINI FAKAT EYLÜL AYININ İÇİNDE KESİNLİKLE VİZYONA GİRECEÐİNİ ÖÐRENDİM.YANİ ANLAYACAÐINIZ ÇOK BÜYÜK BİR ZAMAN DİLİMİ YOK.(Bazı kişiler kendi korku filmi sitelerinin linklerini veriyor.Benimde daha tasarımı bitmemiş olmasına rağmen bitane var. www.korku.bulteni.com Ziyaretlerinizi bekliyorum...)
YUNUS İNCİ
YUNUS İNCİ

11 Mart 2020 tarihinde eklendi
İyi bir kapışma filmi olmuş.Tam bir kan şöleni olmuş
ozgeozgen84
ozgeozgen84

6 Nisan 2004 tarihinde eklendi
beyenmeyene lafım yokk gereksiz yere kötülemek normal değil.
scary59
scary59

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sizi eğlendiren,sert sahneleriyle içinizi bir garip eden sıçrarken bile sırıttığınız garip bir film freddy vs jason,bertbat deneb,lcek oyunculukları,korku yaratmaya çalışılmamış gibi duran senaryosu ve iki cehennem zebanisinin birbirlerini parçaamalarından başka hiç bir çekiciliği olmayan garip bi eğlencelik belki kararım ilerde dğişir ama filmin bütn eğlencesine rağmen 10/3 diebilicem anca
sehven
sehven

15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bu tür katilleri bir filmde toplamak çok akıllıca bir fikir yönetmenleri ve oyuncuları tebrik etmek lazım bence seyretmeye deger bir film bence tabi bazı kişlerce filmin çekilmesine belkide gerek görülmeyebilir ama olsun bence cok hareketli vede heyecanlı
dy022
dy022

24 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
Arkadaşlar fark ettiniz mi? Bilmiyorum ama benim garibime gitti. Çünkü son zamanlarda Hollywood' tan adam gibi bir korku filmi çıkmıyor -İstisnalar hariç (Halka vs..)- Artık gördüğünüz gibi eski filmleri kullanıp yeni filmler üretmeye çalışıyorlar - Korku filmleri için- Korku klasiği diyebileceğimiz iki filmin karakterlerini alıp film yapıyorlar. Allah bilir yakında Candy Man Vs. Jason veya Candy Man Vs. Freddy çıkar. Ne günleri daha görecez Allah bilir :((
Hızır Al
Hızır Al

6 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Film çok eğlenceli hiç sıkılmadım ama filmi izlerken iyi vakit geçirmem yeterli değil filmde ciddi problemler var
1.oyunculuklar yapmacık
2.senayro daha iyi yazılabilir konu iyi olsa da senaryoyu yazan kişi bence iyi yazmamış
3.sanki mantık hataları vardı
Kısacası bu film çok eğlenceli en iyi sahneler bence freddy krueger ve jason kavga ettiği sahneler.
zamazingo44
zamazingo44

11 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
İzlerken çok sıkıldım.Ben hiç beğenmedim.Kötü bir filmdi.
burcu-peynirci
burcu-peynirci

8 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Ben de korku filmi severim. Fakat bu film korku filminden çok "bir ipte iki cambaz oynamaz"' mesajını veren ve adından da anlaşılacağı gibi meydan savaşı ile sonuçlanan bir film olmuş. Ama sonunda kimin kazandığını görmek için gitmek lazım. İyi seyirler.
buzzart
buzzart

23 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bana güzel geldi savaş sahheleri falan güzel güzel
deaftone
deaftone

2 Şubat 2004 tarihinde eklendi
eski elm sokağı bölümlerindeki dehşetengiz sahneleri çok özledim filmi izlerken. çok kötü bence.
bugraucel
bugraucel

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir jason hayranı olarak filmi beğendim. Özellikle de freddy ve jasonun dövüş sahnelerini. Korku filminden çok aksiyon filmi olmuş. umarım filmin devamı gelir.
devilbooy
devilbooy

12 Kasım 2003 tarihinde eklendi
ARKADAŞLAR FİLMİN DVD ÇEKİMLİ,5.1 SES DÜZENLİ VE ÇOK İYİ TÜRKÇE ALTYAZILI VCD Sİ İÇİN WWW.MYHOBİ.COM U TIKLADIĞINIZDA BU VCD'Yİ BULACAĞINIZ ADRESİ GÖRECEKSİNİZ.AYRICA SİZ KORKU SEVER ARKADAŞLARA ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİM BİR SİTE...
Forever-Yours
Forever-Yours

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İzlediğimde 10 yaşındaydım. Gözlerimi kırpmadan izlemiştim harikaydı. Her seferinde daha güzel geliyo.mutlaka izlemelisiniz.Korku gerilimin efsane ikilisi :)
jason-harun
jason-harun

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu film bana göre bi ön hazırlık filmi,film freddyinin mekanında geçiyor jason daha fazla işleniyor.ben jason fanatiğiyim.3.nün geleceğine eminim.2yi söylemiyorum bile hoşuma gitti.bu filmin zaten korkutmak gibi bi amacı yok izleyiciyi filme bağlamak kısacası jason'u görmek için gittim.film güzeldi.jason her zamanki gibi havasındaydı...