gskaltay
21 Eylül 2005 tarihinde eklendi
konu olarak anlaşılması biraz zorda olsa anlayanların beğeneceği bir film...bilimkurguyu seviyorsanız tabi birde animasyonu kesinlikle tavsiye ederim...10/7
Bu filmi izlemeden önce "final fantasy" yi severdim..Filmi izledikten sonra tüm hevesimin ve heyecanım kaçtığını söyleyebilirm. Animasyon yönü ne kadar kuvvetli de olsa hikaye ve işlenişi itibariyle tam bir uyku nedeni..izlenmese de olur.:).
animasyon olarak bence çok hoş olmuş ama işte hikayesi ve insan hareketlerinin (özellikle mimiklerin ve saç dalğalanmalarinin) yetersizliği ön plan da 7 yi hak etmiş ler bence
Konusu bana sıkıcı geldi sizi bilemem.Ama grafikler gayet iyiydi.mimikler vs. de tabii.Bu filme konusunu pek umursamadan sadece görsel amaclı gittigim icin hayal kırıklıgı olmadı bende.Sonuc olarak kötü bir film degildi..Gidip bi görün..animasyon için..
film bence cok başarılı bi animasyon ürünü..bu animasyonu yapanları kutluyorum böylesi güzel olacagını beklemezdim ama ben gibi cok arkadaş şaşırmıştır sanırım:)ben begendim.