Tolga A
1 değerlendirme
17 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Çok fazla Jumpscare var spoiler: ]son sahneler çok saçmaydı bossfight yapmışlar en sonunda superman edasıyla dağın başında durup hocasının cümlelerinin arka planda yankılanması komediydi senaryo iyi değildi.
Filmi uzun zamandır bekliyoruz ve Bursa ya gelmediğini öğrendik. Sadece 2 ilde yayınlanacakmış cinemaxımum we beyaz perde haftalardır saçma sapan gereksiz bütün filmleri yayınladı böyle güzel filmleri getirmiyor bile?!!!!
Berbat ötesi.. vakit kaybi. Jumpscare filmi... 1 Gram senaryo yazılmamış.. yarısında kapattim ciktim uykum geldi. Bebeklerin sahnesi komediydi hiç bu kadar utanarak izlediğim bi seri olmamisti. Muhtemelen bu yönetmenin olduğu hiçbir yapimi izlemem artik...
Olumsuz yönde eleştirenlere anlam veremiyorum bence çok iyi olmuş mantık hatası var diyen bir kaç mantıklı olduğunu sanan kişiler neye göre mantık hatası var diyor anlamış değilim herşeyin ötesinde insan cin ne olursa olsun her aciz varlığın ötesinde mantığında ötesinde olan birşey vardır ki ALLAH ne derse o olur orda da bunu ve gerçekten tövbe etmiş bir kulunu yalnız bırakmaz affeder bunu öteye çıkarmış onun azabından başka hiçbirşey ve hiç kimseden korkulmaması yönünde mantıklı Bi sahne yapmışlar bazılarında çıkmış mantık hatası var çok yazık
Sırf yorum yapmak için üye oldum. Bu filme kötü diyenler lütfen korku filmi izlemesin. Ayrıca seriyi izlemeden mantıksız diyorsun da bu filmi anlaman için 3 ve 4ü izlemen lazım. Sadece saygısızlık yapıyorsunuz. Film çok iyiydi, adamın araptan daha iyi Arapça konuşmasını anlaman için, nasıl filmi yaşadığını anlaman için sanattan anlaman lazım. 10 liranı ben veriyim de filmi baltalama.
Korku filmi fanatiği olarak aşırı bir korku yaşamadım çünkü böyle sahnelere ve efektlere çok aşinayım. Ama filmin konusu, diğer bölümlerle olan bağlantısı ve oyunculuklar çok iyiydi. Etkileyici ve tatmin edici bir sondu.
Bu kadar dandik bir film olamaz sagdan soldan anisen biseyler cikartip bòò demekten oteye gecememis hele bode o yasli adamla konusup namaza durup supermen olmasi ayri bir komiklik ve de absurdluktu zaman kaybi sadece akicilik yok sonda konusma olmasa filmde ne geciyor anlamak mumkun degil o kadar kopukki hersey belliki yazarda anlamiski sonunda boyle bir seyrettiniz anlatayim dedi berbat otesi teletabis cikacak diye cok bekledim cikmadi :d
1 2 sahne dışında beklediğimizin baya altında kaldı siccinin son filmi olarak serinin en korkusu diye gittik umduğumuz gibi olmadı siccin 2 den sonraki seriler olmaMış ALPER :))
Merhaba film o kadar iyi değildi sesler çok yüksek ve ne konuşulduğu çoğu yerde anlaşılmıyor. Oyuncular başarılıydı :) Filmin konusunu sonunda anlıyorsunuz Ortalarda neler olduğu ne izlediğinizi anlayamıyorsunuz serileri ile bağlantısı güzel olmuş Sonu da güzeldi.... Ama çok sürükleyici değildi ortada kalmış daha iyi olabilirdi Yine de herkes'e Teşekkürler :)
Suan filmdeyim yarisi bitmedi daha ve asagida bu filmi oven seven kisilere cok ozel selamlarimi iletiyorum basindan bu yana durmadan sahneye atlayan biseyler yuksek sesler durmadan kulaklarim agridi byle bir film bende cekerim ne sacma kurgudan senaryodan eksik bir film bu ya ne sacmalik byle bu ilkti son oldu!!