Amir Han
25 Mart 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve senaryo adına pek fazla birşey beklemeyin. Zaten kadro derinliğide yok. Murat Boz ve Seda Bakan hayranları gelse yeter diyen bir yapım ekibi çalışması. Zaten bende zaman geçsin diye izleyenlerdenim. Vasat.
Filmin başından sonunun ne olacağı kestirilebiliyordu filmi tek götüren Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu'nun uyum ve enerjileriydi. Özgür Emre Yıldırım ve Murat Boz bu filmde olmamıştı sanki. Konusu da basitti 2-3 sahne dışında eğlendirmedi. Daha iyi olabilirdi. İlk sahnesi İskender sahnesini beğendim
fena değildi ortalama bir film olmuş seda bakanın performansını beğendim murat boz bu sefer olmamış bence yalnız murat bozun bir sahnesinde ok atarken kemal sunalın bir hareketi taklit etmesi gözümde kaçmadı güzeldi :D bir diyaloglar cok manasız geldi kötüydü yani 10/5