Öldür Beni Sevgilim
2,6

Mert H
Mert H

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Murat Boz, göz kanatan oyunculuğuna devam etmekten maalesef asla vazgeçmiyor. Son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden birisi. Otobüs yolculuğu yaparken tablette başka bir film yoksa izlenebilecek bir film, o da uykunuz yoksa.
Amir Han
Amir Han

25 Mart 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve senaryo adına pek fazla birşey beklemeyin. Zaten kadro derinliğide yok. Murat Boz ve Seda Bakan hayranları gelse yeter diyen bir yapım ekibi çalışması. Zaten bende zaman geçsin diye izleyenlerdenim. Vasat.
bunyamin29
bunyamin29

8 Mart 2019 tarihinde eklendi
Konu olarak farklı bir işleyiş yaparak güzel bir hikeya anlattılar.Her oyuncu çok güzel oynadı.Muraz Boz Seda bakan çok iyiydi onların arkadaşlarını oynayan yardımcı oyuncular harikaydı.Fethiye manzarası çok güzeldi.Gidip eğlenebileceğiniz güzel bir olmuş.Sonuna bakarak bir devam filmi gelebilir ama gelmesede film çok açık bitmedi.Ama bence kaldığı yerden başka macera ile devam etsin.Abartılı bulduğum tek yer 4 arkadaşın evdeki kavga sahneleri bence biraz abartılmış daha kısa olabilirdi..Bu arada filmin şarkısıda muhteşem olmuş..
Ankarali0606
Ankarali0606

20 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filmin başından sonunun ne olacağı kestirilebiliyordu filmi tek götüren Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu'nun uyum ve enerjileriydi. Özgür Emre Yıldırım ve Murat Boz bu filmde olmamıştı sanki. Konusu da basitti 2-3 sahne dışında eğlendirmedi. Daha iyi olabilirdi. İlk sahnesi İskender sahnesini beğendim
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

27 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Daha berbat bir film var mı sanmıyorum en kötü filmler arasında ilk 10da kesin var işleyiş ve oyunculuk bakımından berbat ötesi
Gladyotürk
Gladyotürk

3 Mart 2019 tarihinde eklendi
Eglencelı bır fılm, Özelıkle seda bakan film almış uçurmuş, konusu basıt olsa bıle bir haftasonu ailecek seyredılecek bır fılm
Tolgakocak
Tolgakocak

7 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
fena değildi ortalama bir film olmuş seda bakanın performansını beğendim murat boz bu sefer olmamış bence yalnız murat bozun bir sahnesinde ok atarken kemal sunalın bir hareketi taklit etmesi gözümde kaçmadı güzeldi :D bir diyaloglar cok manasız geldi kötüydü yani 10/5
Faik h
Faik h

2 Mart 2019 tarihinde eklendi
Filmin konusu da ismi CİNAYET kokuyor kadın cinayetlerinin tavan yaptığı bir dönemde yanlış bir film olduğunu düşünüyorum hem de izlemeden
latif g
latif g

3 Mart 2019 tarihinde eklendi
Berbat ötesi hiç bir yerinde bırakın gülmeyi tebessüm dahi edemedim. Vaktinizi boş yere harcamayın .
Gökhan A.
Gökhan A.

6 Mart 2019 tarihinde eklendi
Harika film muhtesem performans. Bu filme gidilir.sada bakan ve murat boz un performanslari harika. Yardimci oyuncular da cuk otuurmus
MYRAT M
MYRAT M

7 Mart 2019 tarihinde eklendi
Güzel. Ellerinize saglik hepisinin. Oyle bir guzel olmus ki ne diyeyim tek kelimeyle muhtesem. Harika
Ahmet Beytar
Ahmet Beytar

13 Mart 2019 tarihinde eklendi
Murat Boz'un oynadığı filmlerde kalite aramak beyhude. Ama bu kadar seviye yoksunluğu da fazla! Filmin ana teması aslında Şener Şen"in oynadığı ve kendisine milli piyangodan büyük ikramiye çıkan tren istasyon şefi karakterinin yer aldığı filme benziyor. Ama Seda Bakan ve Murat Boz'un arkadaşları rolleri hiç ama hiç oturmamış. Rollerin basitliği bir yana senaryonun öylesine karalandığı izlenimi çok fazla. Son negatif yorumdaki gibi diyorum ben de komedi desen değil, absürd komedi desen değil, drama desen değil. Ortaya karışık bir şey olmuş. Bu filmi izlemek zaman kaybı, zaman kaybı, zaman kaybı...
Adnan M
Adnan M

14 Mart 2019 tarihinde eklendi
Seda Bakan'in havalimanından Fiat Doblo marka araca binip, araçtan inerken Dacia Lodgy marka araçtan inmesi filme ne kadar özen gösterildiğini açıklıyor.
Saynur T
Saynur T

19 Mart 2019 tarihinde eklendi
Güzeldi begendim gayet insani mest ediyor yani izlencek bir dizi tavsiye ederim......ggfffdddddfhjbnnnnnhhgffdszsssssrtggvvhhhyrdxzzzzzssdftygbbvbhyh hgfxdsdfgfffrrdddzsssssssdg
Selda U
Selda U

20 Mart 2019 tarihinde eklendi
Senaryo yazılmamış film çekim sırasında kafadan tasarlanmış sanki bi anlam yok komedi desen değil filmin vizyona girdiği haftada salonda üç kişiydik yazık geçen zamanımıza ve paramıza