Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi.. Ekibe fragmana ve yorumlara aldanıp gittik ama kesinlikle çok kötüydü. Komedi adına hiçbir şey yoktu sadece 3 sahnede güldüm. Sadece biz değil salonda bile asla kahkaha sesi duyulmadı. Verdiğim paraya ve harcadığın zamana yazık kesinlikle gitmeyin. Rahatsız edici derece fazla küfür ve argodan oluşan bu filmi asla tavsiye etmiyorum.
Büyük umutlarla gittiğim filmde 20 25 dkkada bir ufak bi tebessüm ettim. Kahkahalık bi durum bi sahne olmadı en son filmde beşiktaşta 91 92 numarayı ararken karakterler kalktık sonunu bekleyemeden cıktık filmden.
Uğur Yücel ve Binnur Kaya'yı görünce tereddütsüz gittik filme ama hayatımda izlediğim en berbat komedi filmiydi. Verilen paraya mı acıyayım boşa giden zamana mı bilmiyorum. Eşime filmin 2. yarısında çıkalım gidelim dedim gerisini siz düşünün.
Senaryo , yonetmenlik ve oyunculuk acisinda efsane. Cok gulduren bir film ama sadece komedi istiyorsaniz gitmeyin. Komedi acisindan cok yuksek bir film degil ama en eglenceli turk filmlerinden biri oldugu kesin. Cekim acilari sahneler kostumler acisindan turk sinemasinin ustunde bir film olmus
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi, ilk yarıya bile tahammül edemedim. Gülmek için gittim bir kere bile gülmedim. Verdiğim parayı geçtim giden zamanıma yazık. Keşke hiç gitmeseydim.