Cinayet Süsü

Deniz Firat
Deniz Firat

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Cok kotu bir film ugur yucel bu filmde nasil oynamis anlam veremedim konusu bile yok sacma sapan bir film olmus
Ci Han
Ci Han

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Beş para etmez ne yazık gidince göreceksin çok sıkıcı Bi film filmin yarısında çıktık yani güzel değildi
Hermioneg1
Hermioneg1

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Berbat, tam bir hayal kırıklığı oldu. Beklentilerimi karşılamadı. Komedi değil, polisiye hiç değil.
suzan çelebioğlu
suzan çelebioğlu

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi.. Ekibe fragmana ve yorumlara aldanıp gittik ama kesinlikle çok kötüydü. Komedi adına hiçbir şey yoktu sadece 3 sahnede güldüm. Sadece biz değil salonda bile asla kahkaha sesi duyulmadı. Verdiğim paraya ve harcadığın zamana yazık kesinlikle gitmeyin. Rahatsız edici derece fazla küfür ve argodan oluşan bu filmi asla tavsiye etmiyorum.
Pelin Ceren Yıldız
Pelin Ceren Yıldız

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmi hiç beğenmedim film çok sıkıcıydı tavsiye etmem sinemada izledim çok pişmanım film boyunca bir kere bile gülmedim
mehmet kuday
mehmet kuday

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin kadrosuna bakınca beklenti çok yüksek oluyor haliyle ama gel gör ki tam bir fiyasko keşke hiç boşa vakit kaybetmeseydim.
Suat Temel
Suat Temel

12 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Değişik bir film olmuş ama beklenti çok yüksek oomamais lazım. Bence bı kaç sahne dışında öyle bosbos.izlesik
erdi üstüner
erdi üstüner

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla gittiğim filmde 20 25 dkkada bir ufak bi tebessüm ettim. Kahkahalık bi durum bi sahne olmadı en son filmde beşiktaşta 91 92 numarayı ararken karakterler kalktık sonunu bekleyemeden cıktık filmden.
özge sofuoğlu
özge sofuoğlu

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlara bakarak gitmeyecektik ama çok çok keyifliydi. Kesinlikle gidin bu film çok eğlenceli :)
braveheart67
braveheart67

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ölümlü dünyayı sevenle bu filmi de severler. Tarz aynı. Türk sinemasında pek alışık olmadığımız bir tarzı var. Ben eğlendim.
Cansu Yiğit
Cansu Yiğit

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Uğur Yücel ve Binnur Kaya'yı görünce tereddütsüz gittik filme ama hayatımda izlediğim en berbat komedi filmiydi. Verilen paraya mı acıyayım boşa giden zamana mı bilmiyorum. Eşime filmin 2. yarısında çıkalım gidelim dedim gerisini siz düşünün.
ümit bulut
ümit bulut

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Senaryo , yonetmenlik ve oyunculuk acisinda efsane.
Cok gulduren bir film ama sadece komedi istiyorsaniz gitmeyin. Komedi acisindan cok yuksek bir film degil ama en eglenceli turk filmlerinden biri oldugu kesin. Cekim acilari sahneler kostumler acisindan turk sinemasinin ustunde bir film olmus
birkan kibar
birkan kibar

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Tam bir kara komedi, ali Atay imzası.
Keyifle izlenenilir. Küfürler çok mu evet ama konuşma ağzında çok eğreti durmuyor. İyi. Seyirler.
Ilhan k
Ilhan k

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ttttrdodhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhddhbdbdbdhdhdhdhdhdhdhdhhfhdhdhdhdjdhdjdjdhjdjdjdjdjdjdjdjdjdkdnjdjdjdjdjdjdndndhfhfhfjfjdhdhhdhddhhdhdhdhdhdhrhrututututututututuutú
Meryem Kizildeniz
Meryem Kizildeniz

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi, ilk yarıya bile tahammül edemedim. Gülmek için gittim bir kere bile gülmedim. Verdiğim parayı geçtim giden zamanıma yazık. Keşke hiç gitmeseydim.