Cinayet Süsü

kigabuma
kigabuma

25 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Gittim dün izledim. Beğendim mi? Evet. Herkes izlemeli mi? Evet diyemem. İzlediğime pişman mıyım? Hayır. Türk sinemasına destek olsun bir nebze diye Amerikan filmine gitmek yerine bu fime gittim. Yer yer komik evet. Oyuncu kadrosunda aralarında sevdiğim oyuncular da vardı. Küfür ve argo var mı? Evet var özellikle bir kaç sahne de kantarın topu kaçmış biraz. Bunlara güldük salondaki çoğu kişi ama rahatsız olacaklar varsa baştan söyleyeyim. Aynı yönetmenin çektiği Ölümlü Dünyayı da ziledim, o kıyasta bir film.
esrayim
esrayim

25 Kasım 2019 tarihinde eklendi
ilk kez üşenmeden bir filme yorum yapiyorum ben ettim siz etmeyin,, kesinlikle gitmeyin vasat,zekadan yoksun esprilerin havada uçuştuğu rezaler bir film!
Eyüp Çakır
Eyüp Çakır

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İğrenç hiç bir kurgu yok mantık dışı senaryo hiç komik değil 1-2 sahne hariç gülenler oldu ama ben gülmedim
Debida_89
Debida_89

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film tam bir rezaletti resmen 2 saatimizi o kadar boş harcadıkki asla tavsiye etmiyorum. Konusu komedi demişler birde çöplükteki cinayetlere dikkat çekmek anafikir ne kadar güzel yanyana getirmişler aptallar. O polis rolünde oynayanların rolü tam bir kepazelikti o kadar salak rolündeydiler ki ben polislerimiz adına utandım . Küfürleri söylemiyorum bile. ilk yarıda çıkacaktım belki ikinci bölümde patlama olur dedim ama yarı uyudum yarı yeter bitsin diye dua ettim . Ne espri vardı filmde ne konu işlenebilmiş ne polisiyelik vardı o kadar vasattı ki bu yazdıklarım bile az kalır..
bunyamin29
bunyamin29

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Cinayet Süsü kadrosu itibari ile merak ettiğim filmlerden biriydi.Değişik bir film olmuş.Aslında ilk yarısı o kadar güzel değildi ama 2.yarısı süperdi hele Cengiz Bozkurt'un replikleri muhteşem ötesi idi.Genel anlamda güzel bir film olmuş..
Irfan Aydın
Irfan Aydın

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Senaryo çok zayıf konu hiç yok komik sahne bile yok film ne tür olduğu bile anlaşılmıyor değerli oyuncular için vakit kaybı uğur yücel ve binnur kaya için seyirciyi sayma zaten onlar olmasa gidilmez de
Bahadır Sevinç
Bahadır Sevinç

23 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İlk part bittiğinde çıktım. Bu kadar kötü bir senaryo nasıl yazıldı, hadi yazıldıysa da oynayan oyunculardan biri de mi ben bu cümleleri kurmam ben bu oyunculuğu yapmam demedi. Gerçekten tek kelimeyle çok yazık bunu izleyip güldüm diyen biri karşısındaki gaz çıkartınca da gülüyodur samimiyetle söylüyorum abartmıyorum.
RPM 9999
RPM 9999

23 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Gidicek arkadaşlar için. Kadro gercekten iyi. Fakat espiri filmin ilk 40 dakikasinda yok. Hatta acınasi bir sekilde insan hayati uzerinden şaklabanlik yapilmaya calisiliyor bile denilebilir. Verdigim paraya acidim diyebilirim.
Mehmet Aydoğan
Mehmet Aydoğan

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Güzel komedi bir polisiye film olmuş,gülmekten gözümden yaş geldi son zamanlarda izlediğim en iyi flimlerden biri sadece biraz küfürlü herkesin emeğine sağlık.
Deniz Schedler
Deniz Schedler

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Müthişti. Evet bel altı espriler vardı ama hiçbiri ağır kaçmamıştı. Recep İvedik'in hedef kitlesinin ancak yarısına hitap eden bir film çünkü çoğu insan filmdeki komik sahneleri anlayabilecek kapasitede değil. Bu yüzden anlayanlar çok beğeniyor anlamayanlar da boş sözlerle eleştiriyor.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.
Nurcan K
Nurcan K

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
cok sacma rezalet bir film..orda geçen zamanimiza yazik..senaryo sacma sapan................................
Kenan Kıran
Kenan Kıran

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izledigim en komik filmdi. Espri kabiliyeti gelismemis arkadaslar sanirim kotu yorum yapmis. Gercekten gulmekten gozunden yas gelmesini isteyen arkadaslar gidebilir ustune basa basa diyorum hayatimda izledigim en komik filmdi
Büşra Doğruluk
Büşra Doğruluk

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İğrenç bir film. Recep İvedik izlesem daha iyiydi. Ki nefret ederim. İlk yarı bitti. Daha hiç bir şeye gülmedim. Üstelik oyuncular iyi diye seçmiştim bu filmi. Ne oyunculuklar iyi, ne diyaloglar. Konuda yok. Sadece baş ağrısı.
Necla Böçkün Polat
Necla Böçkün Polat

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Gerek oyuncu gerekse teknik kadro oldukça iddialı, müzikler güzel ve yerinde, çekim konusunda daha iyi olabilirmiş ama yeterli diyebilirim. Hikayeyi beğenmedim ne yazık ki. Anlatılmak istenen olgu seyirciye geçmedi. spoiler:
"şiir basıyor diye de insanların evi basılmaz" spoiler:
gibi güzel yerler yakalayabildim. Fakat hikaye örgüsü filmin oluşma amacını yansıtamamış. Absürt komedi olarak da salonu yakalayamıyordu. Kadro canımızdı elbet:)
Berna Erdin Akyürek
Berna Erdin Akyürek

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
cinayet süsü iğrenç ötesi bir filmdi.komedi diye gittiğimiz film bir rezaletti.vaktinize yazık olur.