Cinayet Süsü

Ceren Orak
Ceren Orak

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film tam anlamıyla berbat çok edepsiz sahneler var konusu da çok saçma parama ve 2 saat ayırdığım zamanıma yazık
Coşkun Alperen
Coşkun Alperen

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Düşük puan verenlere IQ larına uygun filmleri izlemesi için yönlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ali Atay ın ilk filmine göre daha komik daha zekice bir kurgu ve harika bir son tek kelimeyle bayıldım.
Hale Eker
Hale Eker

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bugune kadar izledigim en berbat filmlerin basinda geliyor. Kesinlikle para ve zaman israfi. Ugur yucel ve Binnur kayanin boyle kotu bir filmde oynuya bilicegini tahmin etmezdim. Espriler berbat. Asla kimsenin gitmesini onermem
ali sur
ali sur

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bu kadar tahmin etmiyordum geberdim gülmekten oyuncular konu espiriler buluşmuş çok kaliteli olmuş devamı gelir umarım.
ömer b
ömer b

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Yorumlara bakmayayim yine gideyim kulak asmayayim dedim ama harbiden rezalet KEPAZE kufuru bol kisiliksiz film kisaca begenmedim gitmesenizde olur...
Mehmet Hakan Özçoban
Mehmet Hakan Özçoban

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ailemle gittik konuşmalar aşırı argo.Utandık filmi izlerken.Bu kadar ağır küfür olmaz ki.Filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Senaryoda da iş yoktu.
Gydurak
Gydurak

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en berbat filmdi.Uğur Yücel,Binnur Kaya bu filme kendilerini nasıl yakıştırdılar hayretler içerisindeyim. Ölümlü Dünyadan sonra büyük bir heyecanla gittim sonuna kadar belki bir tek güzel bir şey olur diye bekledimYok yok yok para ve zaman israfından başka bir şey yok. Türk halkını para için bu kadar s... yerine koymayın artık yeter.Ben polislerin yerinde olsam bu kadar küçük düşürüldüğüm için dava açardım. Kadınlarda salonda var yapımcılar unutmayalım bu kadar iğrenç küfürler uygun mudur?
tugba kadioglu
tugba kadioglu

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle hayal kırıklığı! Harcanan bi emek var ama yazık inanın hem zaman kaybı hem resmen israf. Bu kadar basit, saçma sapan gereksiz küfürlü konuşmalar bu mu sinema anlayışınız inanın hiç komik değil onu geçtim maalesef inanılmaz kalitesiz ve berbat. Recep ivedik taklitli replikler vs. vs Recep ivediğe gitmedik burada da aldık nasibimizi sağolun!!!
Semra Cetinkaya
Semra Cetinkaya

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok iyi bir filmdi. İlk defa bir filmde gülmekten ağladım. Oyunculuk ve senaryo mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ceren Küçükcoşkun
Ceren Küçükcoşkun

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir filme iki kere gittim. 3. Olsa yine giderim. Bir mantık ya da senaryo aramayın film tamamen durum komedisi. Bir yerden sonra lütfen yeter artık dediğimi hatırlıyorum gülmemek için. Kesinlikle tavsiye ederim
Muhammet G.
Muhammet G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin bı kaç yeri hariç gülmedim hatta gülme de sayılmaz tebessüm ettirdi. Hoşuma giden kısmı ise sonları. Belki de benim mizahıma uymadı salonda gelenlerin yarısı katıla katıla güldü. Replikler tekrar tekrar yapılarak mizah yapılmaya çalışılmış hiç komik değil. Küfür argo diyaloglara diyecek bişey yok zaten yaş sınırı koymuşlar küfre maruz kalmak istemeyen gitmez.
İpek Köstem
İpek Köstem

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
izleyiciye saygısızlık olarak çekilmiş bir ziyan filmi kadroya guvendık ama berbat otesı resmen paranıza yazık oyuncularıda kınıyorum boyle rezıl bı senaryoda yer almalarından dolayı. Hayatımdakı en gereksız film!yazık
MELTEM MERT
MELTEM MERT

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi! Konusunda verilen mesajı herkes görmeli. Malesef ki gerçekleri yansıtmakta... o yüzden sanırım olumsuz bu yorumlar. Millet boş beleş esprilere gülmek istiyor ki sanırım olumsuz yorum yapıyor. Gittiğim sinemada 6 7 salon recep ivedik için kapatışmış! Cinayet süsü 1 .. iyi ki gitmişim anlayacak ender insanlardasınız çünkü. Ayrıca her sahnesinde güldüm
İsmail Muhammed AKTÜRK
İsmail Muhammed AKTÜRK

15 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle ailecek gitmeyin yerin dibine girdim. Ya bu kadar fazla küfür recep ivedikte yok belki. Bi karakter var zaten tek repliği küfür adamın normal repliği yok neredeyse ya. Tamam hadi küfürü geçtim. Abi 1 kere güldüm sadece ya sadece 1. Bu kadar düşük kalite bi film olacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parayı cüzdandan çıkarıp kağıt geri dönüşüme atın daha iyi olur.
Fatmanur Özen
Fatmanur Özen

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hiç bir Türk filminde bu kadar güldüğümü hatta hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.. ilk sahnesinden son sahnesine inanılmaz.. Çarpıcı sonu da kesinlikle es geçilemez..