Cinayet Süsü

Betul O
Betul O

9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İnanılmaz canım sıkıldı...çok zor izleyebildik.sürekli geçmek zorunda kaldım.Diyaloglar çok sıkıcıydı..çok güzel olmuş nisana yapmayın
Atilla Ertürk
Atilla Ertürk

7 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ali Atay'dan böyle bir film beklemezdim. Senaryo durgun, tıkanmış, karakterlerin çoğu safı oynuyor. 5 dakikalık kısa filmini yapsalar daha iyi olurmuş.
Aykut Aynurlu
Aykut Aynurlu

5 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Feyyaz Yiğit Recep İvedik rolündeydi..1-2 espiri dışında iyi değildi. Ölümlü Dünya çok iyiydi. Onun ekmeğini yiyor bence..Not... Cem yılmaz 'ın filmleri çok küfürlü bulanlar..buna sakın bulaşmayın. iyiki sadece eşim vardı..anne- baba veya yakın akrabalarla izlenecek film değil..Asker gazinosunda izlenir ancak. Oyuncular isimlerine yakışmamış..ne de Ali Atay a
Gürselg.
Gürselg.

5 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çıkmasını 4 gözle bekledim sinemaya gidemeden kalktı bugün Tv'de izledim iyikide gitmemişim gerçekten çok kötü sadece müzikleri güzel tavsiye etmem açıkçası
Arda A.
Arda A.

5 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu filime güzel diyenin aklından şüphe ederim böyle güzel bi kodroya böyle kötü filim nasıl çekilir onu anlatmışlar boşa geçen 2 saatiniz bu kadar saçmalanır yani 1 yıldızıda haketmiyo oda kadro için
Ali Erdoğan
Ali Erdoğan

spoiler:

Bu kadar kötü beklemiyordum
Bu oyuncu kadrosuna yakışmamış diye düşünüyorum
Cihan S.
Cihan S.

4 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
şu filime yazacak olumsuz ve çaresizliği anlatacak zamanıma bile yazık ! sizden rica ediyorum milletin ve bu filimi size öneren arkadaşlarınızın zekasını da içinizde tartışın.
Birol
Birol

4 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu filme gülenler abartısız söylüyorum Recep İvedik osuruk sahnesine Gülen insanlardır iki saat çöp
Adem Karakoç
Adem Karakoç

4 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
ya neye güldünüz de yanaklarınız agırdı fim satıyorum bir sürün komedi izledm buna güzel diyip satsam müşteri döver beni
Cengiz Akıncı
Cengiz Akıncı

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ali Atay'dan beklenmedik işler görmeye başladık. Sanki o efsane aile adam gitti yerine bambaşka biri geldi. İçerdiği küfürler ve sapıklığı ön plana geçmiş bir film ki ancak yarısına kadar izleyebildim. Küfür yerinde kullanıldığında iyi bir mizah aracı olabilir ancak bu kadar ön plana atılıp üstüne basa basa kullanılan küfür ve uygunsuz sahneler bizleri filmlerden ve yapımcılarından soğutabiliyor. Umarız ilerideki yapımlarını çocuğuna da izetebileceği şekilde tamamlar.
Suleturan
Suleturan

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Berbat! Filmi unutmak için hergun Allaha yalvarıyorum!!! Hiç komik olmayan asiri yavas ilerleyen bir film
Ekin Sağcan
Ekin Sağcan

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü film daha kötüsünü izlemedim daha da izleyeceğimi düşünmüyorum. Bu kadar kötü bir filmin imdb de 7.1 burda da 2.8 alması çok büyük bir mucize. Ali Atay film yapmasın lütfen
Güven Ataklı
Güven Ataklı

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Rezalet. 2 tane komik an var onlarda küfür...son andaki fikir dışında her an çok basitti. Beklentilere çok uzak. Zamanınızı boşa harcamayın.
betül avcu
betül avcu

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bir filmi izlerken bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım. Absürt komedi bile denemez. Uğur Yücel'i, Mehmet Özgür'ü..... nasıl bu kadar fütursuzca harcadınız.
ŞERİFE YEŞİM ZOROĞLU
ŞERİFE YEŞİM ZOROĞLU

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ali Atay'ın önceki filmlerini severim fakat bu olmamış.Zaman kaybı diyebiliriz hep bi küfür üstünden espiri diğer filmlerden ne farkı kaldı類