Gydurak
1 değerlendirme
17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en berbat filmdi.Uğur Yücel,Binnur Kaya bu filme kendilerini nasıl yakıştırdılar hayretler içerisindeyim. Ölümlü Dünyadan sonra büyük bir heyecanla gittim sonuna kadar belki bir tek güzel bir şey olur diye bekledimYok yok yok para ve zaman israfından başka bir şey yok. Türk halkını para için bu kadar s... yerine koymayın artık yeter.Ben polislerin yerinde olsam bu kadar küçük düşürüldüğüm için dava açardım. Kadınlarda salonda var yapımcılar unutmayalım bu kadar iğrenç küfürler uygun mudur?
Kesinlikle hayal kırıklığı! Harcanan bi emek var ama yazık inanın hem zaman kaybı hem resmen israf. Bu kadar basit, saçma sapan gereksiz küfürlü konuşmalar bu mu sinema anlayışınız inanın hiç komik değil onu geçtim maalesef inanılmaz kalitesiz ve berbat. Recep ivedik taklitli replikler vs. vs Recep ivediğe gitmedik burada da aldık nasibimizi sağolun!!!
izleyiciye saygısızlık olarak çekilmiş bir ziyan filmi kadroya guvendık ama berbat otesı resmen paranıza yazık oyuncularıda kınıyorum boyle rezıl bı senaryoda yer almalarından dolayı. Hayatımdakı en gereksız film!yazık
Kesinlikle ailecek gitmeyin yerin dibine girdim. Ya bu kadar fazla küfür recep ivedikte yok belki. Bi karakter var zaten tek repliği küfür adamın normal repliği yok neredeyse ya. Tamam hadi küfürü geçtim. Abi 1 kere güldüm sadece ya sadece 1. Bu kadar düşük kalite bi film olacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parayı cüzdandan çıkarıp kağıt geri dönüşüme atın daha iyi olur.
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi.. Ekibe fragmana ve yorumlara aldanıp gittik ama kesinlikle çok kötüydü. Komedi adına hiçbir şey yoktu sadece 3 sahnede güldüm. Sadece biz değil salonda bile asla kahkaha sesi duyulmadı. Verdiğim paraya ve harcadığın zamana yazık kesinlikle gitmeyin. Rahatsız edici derece fazla küfür ve argodan oluşan bu filmi asla tavsiye etmiyorum.
Büyük umutlarla gittiğim filmde 20 25 dkkada bir ufak bi tebessüm ettim. Kahkahalık bi durum bi sahne olmadı en son filmde beşiktaşta 91 92 numarayı ararken karakterler kalktık sonunu bekleyemeden cıktık filmden.
Uğur Yücel ve Binnur Kaya'yı görünce tereddütsüz gittik filme ama hayatımda izlediğim en berbat komedi filmiydi. Verilen paraya mı acıyayım boşa giden zamana mı bilmiyorum. Eşime filmin 2. yarısında çıkalım gidelim dedim gerisini siz düşünün.
İnanılmaz berbat bir film. Filme dayanamadım çıktım. Neden mi勞 Cinayet işlemeye özendirme yönü var!!! Kadına şiddet var denmemesi için kadınla erkeği şiddetin içine sokmuş. Müzik kurgu çok kalitesiz. Zamanınıza paranıza yazık derim. Tv de çıkmaması için RTÜK e şikayet edeceğim.
Berbat bir filmdi..zamanınıza yazık...sakın gitmeyin...Isimlere aldanıp gitmek büyük hata idi...bir kere bile gülmedim...konuşmalar gereksiz uzun ve espiri anlaminda bomboş..
Ben hayatımda bu kadar berbat rahatsız edici yersiz küfürlü bir film izlemedim. Komedi diye yapılan bir film saçmalıklar ile dolu. Paranıza zamanınıza yazık. Filmi izlediğim için çok pişmanım.
Kafanız güzel değilken sakın ha sakın gitmeyin çünkü belki o zaman gülebilirsiniz.. ilginçtir ki fragmanı filmden daha komik.. tek kelimeyle rezalet.. hayatımda yaptığım ilk yorumum,üşenmedim bağlantı kurdum facebook üzerinden ve yorum yaptım,siz anlayın artık ha son olarak filmin asıl konusu neydi acaba? Bilen?
Bu film Türk sinemasının ibretlik filmidir.Küfür argo saçma sapan bir film.Özellikle kız arkadaşınızla gidin ,meshebiniz genişse film bitince utanmadan film hakkında konuşabilirsiniz.