42 yaşındayım. Hayatımda izlediğim en saçma ve rezalet film. Uğur Yücel in yerinde olsam böyle bir yapımda kesinlikle oynamazdım. İzleyecek olanlara tavsiyem hemen kaçsınlar
0 espri. 100 de 100 küfürlü mizah. Toplumsal mesaj desen filmin sonunda ki 30 saniye hariç 0.. Bence gitmeyin paranıza yazık. Ali Atay olunca beklentiyi çok yukselttim siz yükseltmeyin
Özellikle berbat bir komedi filmi çekmek için uğraşsalardı bu kadarını yapamazlardı. Hayatımda izlediğim en kötü beş filmi sıralasam ipi göğüsler. Vakit kaybından öteye geçmez sakın 5 yıldızlı yorumlara benim gibi aldanmayın sonu hüsran olur.
Ali Atay,Cengiz Bozkurt,Feyyaz dedik gittik tamamen fiyasko,berbat,bunun yerine evde Leyla ile Mecnun’un rastgele bir bölümünü açın izleyin daha çok eğlenirsiniz.NET
Ben hayatımda böyle kötü senaryo film görmedim. Kış uykusu 3 kusur saat onu bile izledim.ilk defa bir filmin yarısında çıktım.Oyunculari sevdiğimden gittim , lakin yola paranızı dusurseniz içiniz daha az acır , bana teşekkür edersiniz ileride Tv'de bir yerde denk gelirse.
Izlenmeye değmez boşa vakit kaybı resmen dolandırıcılık filmi çekenler resmen demiski abi birşeyler çekelim kime enayi yerine koyarsak koyarız kazandığımızı kazanırız kısa günün karı olur demiş kısaca
Uğur Yücel, Binnur Kaya gibi isimleri görünce vizyona girer girmez izlemek için sinema salonuna koştum ne yazıkki 2.yarıdan sonra bıraktım küfür hırra ve banyo sahnesindeki iğrenç dinleti inanılmaz absürt ali Altay gözümde bin parçaya büründü ne çevreme nede yorumları okuyanlara tavsiye etmiyorum hem paranıza hem zamanınıza yazık güzelim oyuncuları hiç etmişler. spoiler:
Hayal kırıklığına uğradım çok üzüldüm flim gerçekten kötüydü boş seneryo yazılmış cinsel argoların çok kullanıldığı ve sürekli boş boş muhabbetlerle zamanın geçtiği bir flimdi. Şunu da belirtmek istiyorum sanki başrol oyuncular hiç kimse polis memuru gibi değildi.
Tek kelimeyle BERBAT... Tüm emniyet teşkilatını yerle bir eden, polislerimize hiç bir saygı barındırmayan, kadına saygısızca küfürlerin edildiği, kadini metalastiran rezalet ötesi bir film. Üzerine para verilse izlenmez...
bu kadar kötü çok az film izledim. bu filmden sonra yerli komediye olan umudum gittikçe azaldı. ölümlü dünya sonrasi çok büyük bir hayal kırıklığıydı. keşke kasmasaydıniz zorlama ve bel alti espriler hic olmamis. oradaki cogu oyuncunun dogal haliyle komik olduklarini dusunuyorum. senaryo ise bikac kisim disinda çöptü. o kisimlarda kalemi aziz kedinin aldigi da belli oluyordu.komedi ciddiyet ve zaman gerektiren bir iştir. bu film aceleye gelmiş
Arayı bile beklemeden çıktık. Çok yazık, çok kötü, tam bir filim. Oyunculara ve yönetmede baktığımızda oyunculara yazık olmuş, hepsi kaliteli oyuncular.