Cinayet Süsü

Arzu U
Arzu U

12 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İyi ki kötü yorumlara aldanmayıp gitmişim.Senaryo, oyunculuk, müzikler harika . Tam bir absürd komedi, altını çiziyorum Absürd.. eğer absürd komedi ne bilmiyorsanız sevmiyorsanız gitmeyin,gitmeyin ki sonrada böyle güzel filmleri karalamayın. Yönetmen oyuncular zaten tartışmasız 10..
Cemo Ozan
Cemo Ozan

5 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Konusu çok güzeldi ama sanki eksik bişy vardı. Bi tık daha güzel olabilirdi ben beğendim. Ali Atay'ın güçlü bir kalemi Genç ve yetenekli
AziFG
AziFG

31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Sinemada aşırı derece güldüğüm sahneler olan nadir filmlerden, filmin polisiye hikayesi eksik kalmış olabilir fakat ben çok hissetmedim bunda oyuncu faktörü büyük. Oyuncuları da seviyorsanız kesinlikle gidin.
Oguz E
Oguz E

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bu film leri daha çok güzel yapmalisiniz bence yani bu film cinayet le ilgili olarak 1 .50 saat filmi olur ya
Zeynel K
Zeynel K

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Ali Atay sen mükemmel bir detaysın. Türk sinemasına çok güzel eserler kazandırmaya devam ediyor. Ayrıca filmin kadrosu da çok çok kaliteli özellikle Cengiz Bozkurt ve Feyyaz Yiğit'e bayıldım.
SE A.
SE A.

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Ali ATAY'ın tarzını beğeniyorum. Film çok eğlenceliydi, çok güldüm. İlk yarı biraz durgun olsa da ikinci bölümde çok eğlendik. Tavsiye ederim, izleyin.
Skirca
Skirca

27 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film çok komikti, pek çok sahnede kahkaha atarak izledik. Genel teması, cinayet sebebi ve filmin adı çok güzel ve anlamlı. Cengiz Bozkurt çok başarılı ve komikti, Uğur Yücel ve Binnur Kaya flme çok katkıları yoktu. Feyyaz Yiğit de iyiydi ama bazı sahneleri sırf kendisini parlatmak için koymuşlar, çok komik de değildi maalesef. Genel olarak çok komik ve başarılı bir film.
seçil b
seçil b

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
İlk bölümde kısır döngü diyaloglarla biraz yorsada ikinci yarıda bütün hepsini unutturup sinemadan keyifli çıkmanızı sağlayan bir film olmuş.