Cinayet Süsü

Uğur Kaya
Uğur Kaya

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu ve Ali Atay'ın bir önceki filmi Ölümlü Dünya'yı severek izledim. Bir sonraki filmi bekliyorum, ülkemizde bu gibi farklı yapımları göremiyoruz.
Pınar U.
Pınar U.

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Son zamanlarin en ince en güzel komedi filmi. Keyifle ve yer yer gulmekten katılarak izledim. Oyuncu kadrosuna zaten hayraniz.
Ömer Abidin Çağlar
Ömer Abidin Çağlar

3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok ince espriler var. Ilk 20 filmime girer. Kimileri berbat gibi yorumlar yazmış da bu film berbatsa Türkiye de başka filmler berbat ötesi demektir.
Macit
Macit

11 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. Baba parası, ivedik gibi filmlerin on gömlek üstü. Benim uzun zamandır seyrettiğim en iyi türk komedi filmi
Murat Tahtacı
Murat Tahtacı

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ülkede saçma sapan filmlerin prim yaptığı bir ortamda bu filmi beğenmemek ayrı kötülemek daha ayrı bir kasıt ister. Keyifli ve kara komedi sayılacak bir filmdi ve izlerken keyif aldım. Ha beklentisi Recep İvedik gibi böğüren oyuncular aramak olan varsa gidip filmin izler kalitesini aşağı çekmesin derim. Espri anlayışı olmayan izlemesin arkadaş.
Melike Y
Melike Y

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle dikkatli izlenmeli. Cok ince espirilerle dolu. Cok komik. Erdal bakkal yıkmış ortaligi. Tabi diger oyuncularda ayni
Gökhan55
Gökhan55

27 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok güzeldi kadro çok iyiydi hele cengiz bozkurt harika oynamış izlemenizi tavsiye ederim muhteşem keyif aldim
Seyfi K.
Seyfi K.

27 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem Harika Komik... Güzel... Harika bir film...
Katıla katıla güldüğüm keyif alarak izlediğim harika bir film olmuş.
Salon da herkes kahkalarla güldü. Ali Atay giderek çıtayı yükseltiyor oyunculuğu dan sonra yönetmenliği de 10 numara. Tebrik ediyorum kadroyu ve yönetmeni.
Deniz Schedler
Deniz Schedler

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Müthişti. Evet bel altı espriler vardı ama hiçbiri ağır kaçmamıştı. Recep İvedik'in hedef kitlesinin ancak yarısına hitap eden bir film çünkü çoğu insan filmdeki komik sahneleri anlayabilecek kapasitede değil. Bu yüzden anlayanlar çok beğeniyor anlamayanlar da boş sözlerle eleştiriyor.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.
Kenan Kıran
Kenan Kıran

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izledigim en komik filmdi. Espri kabiliyeti gelismemis arkadaslar sanirim kotu yorum yapmis. Gercekten gulmekten gozunden yas gelmesini isteyen arkadaslar gidebilir ustune basa basa diyorum hayatimda izledigim en komik filmdi
Coşkun Alperen
Coşkun Alperen

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Düşük puan verenlere IQ larına uygun filmleri izlemesi için yönlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ali Atay ın ilk filmine göre daha komik daha zekice bir kurgu ve harika bir son tek kelimeyle bayıldım.
ali sur
ali sur

19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bu kadar tahmin etmiyordum geberdim gülmekten oyuncular konu espiriler buluşmuş çok kaliteli olmuş devamı gelir umarım.
Semra Cetinkaya
Semra Cetinkaya

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok iyi bir filmdi. İlk defa bir filmde gülmekten ağladım. Oyunculuk ve senaryo mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ceren Küçükcoşkun
Ceren Küçükcoşkun

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda ilk defa bir filme iki kere gittim. 3. Olsa yine giderim. Bir mantık ya da senaryo aramayın film tamamen durum komedisi. Bir yerden sonra lütfen yeter artık dediğimi hatırlıyorum gülmemek için. Kesinlikle tavsiye ederim
MELTEM MERT
MELTEM MERT

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi! Konusunda verilen mesajı herkes görmeli. Malesef ki gerçekleri yansıtmakta... o yüzden sanırım olumsuz bu yorumlar. Millet boş beleş esprilere gülmek istiyor ki sanırım olumsuz yorum yapıyor. Gittiğim sinemada 6 7 salon recep ivedik için kapatışmış! Cinayet süsü 1 .. iyi ki gitmişim anlayacak ender insanlardasınız çünkü. Ayrıca her sahnesinde güldüm