Ülkede saçma sapan filmlerin prim yaptığı bir ortamda bu filmi beğenmemek ayrı kötülemek daha ayrı bir kasıt ister. Keyifli ve kara komedi sayılacak bir filmdi ve izlerken keyif aldım. Ha beklentisi Recep İvedik gibi böğüren oyuncular aramak olan varsa gidip filmin izler kalitesini aşağı çekmesin derim. Espri anlayışı olmayan izlemesin arkadaş.
Muhteşem Harika Komik... Güzel... Harika bir film... Katıla katıla güldüğüm keyif alarak izlediğim harika bir film olmuş. Salon da herkes kahkalarla güldü. Ali Atay giderek çıtayı yükseltiyor oyunculuğu dan sonra yönetmenliği de 10 numara. Tebrik ediyorum kadroyu ve yönetmeni.
Müthişti. Evet bel altı espriler vardı ama hiçbiri ağır kaçmamıştı. Recep İvedik'in hedef kitlesinin ancak yarısına hitap eden bir film çünkü çoğu insan filmdeki komik sahneleri anlayabilecek kapasitede değil. Bu yüzden anlayanlar çok beğeniyor anlamayanlar da boş sözlerle eleştiriyor.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.
Düşük puan verenlere IQ larına uygun filmleri izlemesi için yönlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ali Atay ın ilk filmine göre daha komik daha zekice bir kurgu ve harika bir son tek kelimeyle bayıldım.
Hayatımda ilk defa bir filme iki kere gittim. 3. Olsa yine giderim. Bir mantık ya da senaryo aramayın film tamamen durum komedisi. Bir yerden sonra lütfen yeter artık dediğimi hatırlıyorum gülmemek için. Kesinlikle tavsiye ederim
Muhteşem bir filmdi! Konusunda verilen mesajı herkes görmeli. Malesef ki gerçekleri yansıtmakta... o yüzden sanırım olumsuz bu yorumlar. Millet boş beleş esprilere gülmek istiyor ki sanırım olumsuz yorum yapıyor. Gittiğim sinemada 6 7 salon recep ivedik için kapatışmış! Cinayet süsü 1 .. iyi ki gitmişim anlayacak ender insanlardasınız çünkü. Ayrıca her sahnesinde güldüm