Fatmanur Özen
1 değerlendirme
14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hiç bir Türk filminde bu kadar güldüğümü hatta hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.. ilk sahnesinden son sahnesine inanılmaz.. Çarpıcı sonu da kesinlikle es geçilemez..
Senaryo , yonetmenlik ve oyunculuk acisinda efsane. Cok gulduren bir film ama sadece komedi istiyorsaniz gitmeyin. Komedi acisindan cok yuksek bir film degil ama en eglenceli turk filmlerinden biri oldugu kesin. Cekim acilari sahneler kostumler acisindan turk sinemasinin ustunde bir film olmus
Çok güzeldi çok güldük çok eğlendik . Ben kızkardeşlerim ile gittim . Arkadaşlarım ile plan yaptık gideceğiz. Eşim ve Kızım ile de ayrı gideceğim. Kötü yorumları anlayamadım ..Ben bir kaç kere daha seyredebilirim . Ellerinize sağlık.........,..
Çok güzel ve eğlenceliydi. Ailecek gittik baya gülüp geldik. Gülüp eğlenmek isteyenler için bir Film. Burda yazılanları okudum biraz tedirgin oldum ama. Iyiki gitmişiz. Filmde mesaj yokmuş yok Polisimizi eleştirmişlermiş. Gayet güzeldi
Gerçekten çok ince ince işlenmiş, harika ayrıntılarla dolu çok uğraşılmış keyifli bir filmdi. Türk filmleri arasında izlenebilecek nadir filmlerden, bir diğeri de zaten ölümlü dünya.
Uzun zaman sonra ilk defa bir film bitmesin istedim. Çok şey yazmaya gerek yok gidin izleyin derim. Biraz fazla küfür var diyebilirim ama nispeten daha az küfür olan cem yılmaz filminden çok daha eğlenceliydi.