ben böyle filmin ANN3SİNİ S1KEY1M yapımcı seni ayrı filmini ayrı seveyim hayatımdan çaldınız ovosbu evl@tları AHMET BÜKE ABİM HÜKÜMSÜZDÜR HELAL OLSUN ABİM.
KIMSEYE IZLEMESINI ONERMIYORUM hayatinizda gorebileceginiz en sacma film en zaman kaybi film en izlemeye vaktinizi ayirmak icin pisman olucagainiz bir film olay kendi hikayesiyle bile ilerlemiyor full hastahanede gecti o bile yalanmis bize deli muamelesi yaptilar filmi delinin gozuyle izlettiler zamanimizi caldilar brad anderson u are a son of bitch stop wasting ppl time with ur ugly movies son of bitch
boyle film olmaz olsun aq tamd edim kii ailesini buldu oh dedim rahatladık orospu cocugu baska bi cocougu almıs hasataneden gidiyor hayatım soldu aq boyle filmin
ben filme harcadigim zamana o kadar üzüldüm ki insanlari uyarmak adına asagidaki satırları yazdım belki birilerini uyandirabilirim umudu ile..spoiler: .filmin en başında çocuğunun oyuncagina pil almak yerine kendine kahve alan bir eleman başrolde...aslında sadece bu sahne bile adamın nasıl yetersiz ve kötü bir adam ve baba olduğuna dair en büyük işaret...aslında böyle korku filmi çekmek çok kolay olmalı tüm hikayeyi bir ruh hastasının gözünden çek seyirciyi aptal yerine koy sana sonra son sahne çek ki seyirciler bir baksin ki film boyunca üzüldükleri adam katil...böylece mantıklı bir. neden sonuç ilişkisi kurmaktan da yirtiyorsun...bir de Amerika'da ki polisler gerçekten bu kadar aptal olabilir mi ? inanmak çok zor...