Fractured

Fatih Meral
Fatih Meral

17 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Fractured filmi için en beğendiğim nokta sinematografisi ve ambiyansı filmin konusuna çok uyumlu olmuş. Kasvetli kapalı bir hava, mutsuzluk ve enerji düşüklüğü kamera çekimiyle o kadar iyi yansıtılmış ki film sizi oradan bir defa bağlıyor.Filmin türü biraz gizem, biraz gerilim, biraz dram.Yani üç türün harmonisi güzel olmuş.Filmin konusu da basit olduğu için size zihinsel çözümleme yorgunluğu oluşturmayacak tarzda.Ben tek izlenimlik bir Netflix filmi olduğunu düşünüyorum.Zaten Netflix'in son yapılan bu filmleri tam bu tarzda oluyor. Aaaa iyiymiş dersin ama oradan bir unutulmaz nitelikte bir şey çıkmaz.Film nevrotik, şizofrenik, travmatik bir olaylar yaşayan şahsın nezdinde ilerliyor.Psikoloji sevenler için şiddetle tavsiye edilir ama Zindan Adası performansı beklemeden, beklentiyi yüksek tutmadan keyif alanacak türden bir film.Filmin kahramanın gözünden izliyoruz son ana kadar ama gerçeği aracın içindeki dikiz aynadan öğreniyoruz bu da güzel bir detaydı.Diğer 2.detay köpek figürüyle cidden iyi ters köşe yaptı diyebilirim, tam her şey yerine oturmuşken sonlarda 2-3 final değişimli filmleri seven biri olarak beğendim.10 üzerinden 7'lik bir film olarak değerlendiriyorum.
Selçuk Özdemir
Selçuk Özdemir

25 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bir makinist ve zindan adası havası var. Sonu başta tahmin edilse de ters köşeler ve gerilim düzeyi gayet iyi. İlk başlarda o gerilim tamamı ile hissediliyor. Boş zamanlarda izlenecek harika bir film.
birader
birader

5 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Amir Khan adlı kullanıcının yorumunu kale almayın öyle başından tahmin edilecek bir film değil boş yapıyor, film mükemmel.
FG77 FG77
FG77 FG77

28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken hem gerildi.hem de gerilirken olanlari tahmin etmeye calistim.Surekli bir tahmin ile geciyordu film benim icin.Bana gore Netflixte izledigim en iyi film.Imdb puanim 7/10
Suat Y
Suat Y

25 Ekim 2019 tarihinde eklendi
İdare eder.izleyince biraz geriliyorsunuz geriliyorsunuz. Sonu daha güzel olabilir di. Yine de gerilim sevenler için izlenebilir
Betül Yenigün
Betül Yenigün

17 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Sınıfça izlenir mi müstehcen sahne var mı fnlleşsleösöwöwöwössösöösösösösösösösösödösösösösösösösöössö
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Psikolojik gerilim türünde ilerleyen ve gizemini sonuna kadar koruyan sürükleyici güzel bir filmdi. Gizemi çözme adına birden fazla tahmin yanılmaları yaşayabilirsiniz.İzleyin tavsiye ederim.